STSL 13/14 H:16 | Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 22 Aralık

Ama bura Karabük buradan çıkış yok.

Umarım öyle olur, öyle olmasını da o kadar çok istiyorum ki, ama adil yönetimin olmadığı bir maçtan umudum ne yazıkki yok denecek kadar az.

Her maç hakem rezilliklerini görmemek için salona geçip izlemiyorum bile maçı.

bu egemen nasil futbolcu lisansi almis kim vermis sahte olma ihtimali cok yuksek kimse arastirdimi ?

Yıllar sonra dönüşümlü maç dinliyorum lan. Sırf bunun hatrına bugün iyi geçmeli.

bende en son 2011 şikeli es es fener maçını dınledım ama ntvspor radyoyu ınletmıstı spiker fener öne gecınce. lanet etmıstım.

dönüşümlüyü dinlemeyeli benımde baya oldu hatırlayamıyorum en son nezaman dıye :D özlemişim :D hıc olmıyacak anlarda reklamların falan gırmesını, diğer maça bağlanıldığında spikerin heyecanından aha gol olmus kım attı acaba aksıyonunu yasamayı :D

Karabuk iyi geliyo hadi be 1 gol daha

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu son dakikada attıkları goller olmasa puanlar eşitti nerdeye ballı fener

fazla umutlanmayın fener olurda imkansızda puan kaybederse bizimkilerde kaybeder akşam kanser oluruz

sarı kart mehmet topal dk 31.

Bu sol bekleri İshak'ı beğeniyorum ben. Oyun tarzı olarak Sabri'nin sol bek versiyonu olabilir ilerleyen yıllarda tabii büyük takımda görmek lazım ama şu anda umut veriyor.

bende en son 2011 şikeli es es fener maçını dınledım ama ntvspor radyoyu ınletmıstı spiker fener öne gecınce. lanet etmıstım.

dönüşümlüyü dinlemeyeli benımde baya oldu hatırlayamıyorum en son nezaman dıye :D özlemişim :D hıc olmıyacak anlarda reklamların falan gırmesını, diğer maça bağlanıldığında spikerin heyecanından aha gol olmus kım attı acaba aksıyonunu yasamayı :D

Ben en son Bünyamin'li Fenerbahçe'nin, Buca-Fener maçını dinlemiştim. İzleyemediğim maçta bile Bünyo'nun denyoluklarını anlayıp çok fena sövmüştüm PC başında.

Geri
Üst Alt