STSL 13/14 H:16 | Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 22 Aralık

BcGh7FpIcAIqudR.jpg

90+da fener atsaydı benzerini ben yapacaktım :D

Kadrosu dar zaten. Bugün 18'i bile tamamlayamadilar mesela. Bu lige göre epey iyi olan Emenike ve Sow götürüyor bu takimi. Kuyt ve Webo'yu tutabilirsin ama bunlar epey iyi adamlar. Defansta cok gol yiyorlar, orta sahada Alper disinda fazla kreatif degil. Normal olan bu zaten, sadece daha kötü olabilirler.. Böyle fazla galibiyet alamazlar..

Renkdaş kimseyi tutmana gerek yok, fener maçında yapacağın tek taktik var o da baskılı oynamak, baskılı oynayan takımlara karşı dağılıyorlar, fenerin golleri erkenden yemesi bu yüzden, tüm rakipler baskılı başlıyor golü buluyor, sonra yaslanınca işin rengi değişiyor, fenere yaslanırsan fenerin ekmeğine yağ sürmüş olursun, zamanında o rakipler baskıyı devam ettirseydi son dakka olayları hiç yaşanmazdı emin ol (ha burda şike ihtimalini de her zaman düşünmek lazım bence:D), ne demişti Uğur Tütüneker: "Böyle bir takım ile baş edebilmek için korkmamak gerek. Çünkü geride kaldın mı şansın da kalmıyor. Biz cesur oynadık, kazandık."

tolunay avrupa kupalarina bu sene gitmek daha kolay dedi ne demek istedi biri soylesin :D hedefimiz avrupaya gitmek dedi

fener hakem yardımı + en az 4 oyuncu + td ile şike yapmadan bu ligde en fazla 2-3 deplasman galibiyeti alabilir.

bugün güzel bir örneğini gördük.. hakemle anlaşamamışlar , td ile de.. 3 oyuncu şikesi yetmiyor

Hezimetin zamanlamasi da cok yerinde yanliz. Hafta ici epey operasyon oldu. Acaba siyaset ilgilenemedi mi?

bi maglubiyet sonrası takıma yönetime hocaya küfretmeler başladı kuşlarda iyi gün taraftarı şikeciler beter olun

Dehşet oynadı..Christian Topal ve Alperi sildi sahadn..Çok akıllı paslarla oyunu açtı koştu mücadeşle etti pres yaptı atağa kalktı şahaneydi.. Tabi Hamrun dwnilen adamda süperdi

Yinede Alper'in cikmasi Karabuk'un ortasaha ustunlugunu sagladi.cok rahat oynadi ortasahada.Bence Karabuk'un en iyisi Hamroun'du.

ishak bizde rahat rahat oynar. alex alinsa bile alinmasi lazim. alexle beraber donusumlu oynarlar. boylece balta ve riera gonderilebilir.

Yinede Alper'in cikmasi Karabuk'un ortasaha ustunlugunu sagladi.cok rahat oynadi ortasahada.Bence Karabuk'un en iyisi Hamroun'du.

Evet Alperin çıkması etkiledi ama sadece Furkanın ileri çıkışlarını etkiledi..Alper varken ileri çıkmıyodu..Ama fenerin orta sahasını ezen bi orta saha vardı bugün ve baş kahraman Furkandı.Çok hızlı koşan çok hızlı düşünen bi Furka vardı bugün.Ççok beğendim hatta şaşırdım bizdeki o pısırık uyuşuk adam neree bu neree?

Geri
Üst Alt