STSL 13/14 H:16 | Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 22 Aralık

infantino reis bunlara şemsiyeyi bir açacak görecekler anyayı konyayı seneye ptt 1. ligde oynayacak bu takım kazansa ne olur kazanmasa ne olur.

Bir şekilde puan kaybetsinler artık, gerçekten can sıkıcı olmaya başladı, şans, balda bir yere kadar be kardeşim yeter artık be!

Karabük şov yapar 3-1 diyorum ben. Yarın Ts'yi yenersek fark 8 ahanda yazdım buraya. Fener son hafta da Kayseri'de süpriz kaybederse ve biz yine kazanırsak görün cümbüşü. Umarım dediklerim olur ve şöyle 6'ya falan düşer fark. 2.yarı biraz izlenir olması lazım bu ligin ne bu böyle, play-off falan koysunlar bari bize çıkarmışlardı piyangodan utanmadan çıkaranlar ben Fener'e çalıştım diyerek aday olmuştu malum kulubün kongresine basın da 1 gram yazılmadı.

İlahi adalete güvenim tam. Yarın kötü oynayıp yenilecekler. Son hafta da iyi oynayıp sokamayacaklar topu kaleye berabere falan kalacaklar yeter ki biz 2'de 2 yapalım.

Sinerji'yi de buradan ateşliyorum.Yarın olupta maç saatlari ahanda şimdi attılar, az sonra atarlar yapan çıkarsa bizden değildir diyorum. 1 maçlığınıza totemlerinize ara verin ahali, tutsa tutardı şimdiye kadar dimi ama. Büyük sözü :p dinleyin biraz.

Karabuk 7 mactir kayip etmiyormus umarim bu seri devam eder

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Tolunay kafkas adam gıbı adamdır onun oldugu yerde şike olacagını sanmıyorum 3-2 karabuk alır bence almalıdırda

Fenerbahçe'nin bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyor musunuz ?

Adil yönetilen her maçta fb nin anadolu takimlarina 50%-50% şansi vardir

bu sene fener maçı öncesi ilk kez tahmin de bulunuyorum. Bence bugün puan kaybedecekler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Geri
Üst Alt