STSL 13/14 H:16 | Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 22 Aralık

devreye(şemsiyeye) kadar bunların puan kaybedeceğini sanan varsa gitsin kendini köprüden atsın yaşama şansı ne kadarsa fbnin bu maçta puan kaybetme ihtimalide o kadardır. karabük elinden geleni yapacaktır tabi ilk devre karabük mükemmel oynar herkes ahada fb puan kaybedecek diye inanmaya başlar ama adamlar yorgun 2.devre webo-kuyt-sow-emenike atar 4-1 alır fb.

devreye(şemsiyeye) kadar bunların puan kaybedeceğini sanan varsa gitsin kendini köprüden atsın yaşama şansı ne kadarsa fbnin bu maçta puan kaybetme ihtimalide o kadardır. karabük elinden geleni yapacaktır tabi ilk devre karabük mükemmel oynar herkes ahada fb puan kaybedecek diye inanmaya başlar ama adamlar yorgun 2.devre webo-kuyt-sow-emenike atar 4-1 alır fb.

Ben puan kaybedecekler diyorum hayırlısı. :)

fener onama cezası netleştiyse unutun puan kaybını fenere eksi puan cezası vermek için puan farkını mumkun oldugunca acmak boyunlarının borcu boyle gider ama bizde sucluyuz busene kotuyuz buda gerçek .

Beraberlik.Bizim de seriye başlamamız lazım.Belli olmaz belki fenerden puan falan silerler.

Yorum yapmıyorum artık hayırlısı diyorum sadece :D

Play-off istiyorum bende sene sonu puanları %50 silinsin ilk 4 takım maç yapsın tüpçününde Allah bin belasını versin

Geçen sene ki Gençlerbirliği - Fener maçının totemini yapın la :asd:.

ilhan.jpg

Geri
Üst Alt