STSL 13/14 H:16 | Karabükspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 22 Aralık

Tolunay'ın takımı yapmaz öyle birşey, bu maçta yenerlerse karabük'ün mallığına yenerler. Karabük çok istekli başladı sonra düştü oyundan

maçı domine edip bol pozisyona giriyor fenerbahçe.bu sene bu durumu karakter haline getirdiler.çok büyük bir ihtimalle rahat bir ikinci yarı oynayıp maçı alacaklar.

Faceden fenerli arkadaşla konuşuyoruz artık onlar bile kabul ediyor biz ballıyız yine son dakikada atarız falan gibilerinden düşünün gerisini siz :)

Kimse bal mal demesin, adamlarda Burak yok Emenike var.

Emenike varda ne oluyor.. Karsi kaleciler masallah yanindan geçen topa yatmiyor bile..

Hi buragi savunmuyorum, o zaten bir vaka ama demek istedigim karsidaki takimlar fenere yatis modunda sana panter modunda oynarsa istersen ibrahamovic'i getir. Su gole bak yahu adam bile bile bakmis topa, elini bile uzat demiyorum, yere uzansa yine çarmim disari çikacak..

Maalesef burada akılcı yorumlardan çok duygusal yorumlar oluyor. Bu mantıkla sorunları çözemeyiz maalesef. Tekrar 2011 öncesine döndük, asıl tehlike bu.

Sorunu bu sene çözmemiz imkansız zaten, 11 puan fark oldu. Sorun zaten açıkça belli, Fenerbahçenin ortalama kaçırdığı gol sayısı Burak'ın kaçırdığı gol sayısından daha az, şaka yapmıyorum ciddiyim ve her maç oynatıyoruz biz bu adamı.

Bu gidişle arenaya şampiyonluk maçına çıkarlar.Zaten 4 puan daha açılırsa öyle olucak.

Kimse bal mal demesin, adamlarda Burak yok Emenike var.

öyle bir anlatiliyor ki sanki messi-ronaldo-falcao var ileride, ulan 4 tane adam var zaten sürekli sabit onlar atiyor golleri. hala golü bulduktan sonra yaslanan takimlar var, kenardaki adamlar ne diye futboldan para kazaniyor cok merak ediyorum. fener'in üstüne giden pozisyon bulur. gol bulur, hem hucum ederken fenerin ilerideki 3 oyuncusu sabit defansa gelmiyor.. eksik de yakaliyorsun halbuki..

oynatmıycan abi eski fenerlileri fenere sempatisi olanları gerekırse eksık cıkacaksın ama oynatmıyacaksın.

adamlar sankı maçtan önce bı sekılde bu oyunclarla kontak kuruyorlar. saçmalık yahu.

fenerliler diyor eee madem biz şike yaptık peki kimle yaptık diye . Al işte hakeminden tut TFF başkanına kadar , MHK'dan tut rakip takımın oyuncularına kadar şike yapmışsınız .

Besiktas ve Carsi'da sonunda uyandi TFF'nin oyununa. Trabzon'la biz zaten ilk günden beri istemiyoruz bu TFF'yi.

Emenike'de güya gole sevinmiyor.2011'de sakatım diye kolpalayıp maça çıkmıyan bendim zaten.

millet şans diyorda admlar 14 milyona emenikeyi, 10 milyona sowu aldılar. bunlarda yakaldımı atıyor. biz hangi forvete 5 ten fazla vermişiz yıllardır. tabiki fiyat ölçü değil ama iyi kaliteli forvet almak için parayı basacaksın bu kadar.

karabuk sag kanattan ilk yarıdaki gibi devam etmeli.ilk 30 dk gibi oynasınlar kesin gol atarlar

2 son dakika ile kazandıkları maçı çıkart 5 puan fark, Yani harbiden bu sene çok çok çok fazla şanslarıda var

Geri
Üst Alt