STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

Yunus Öyken ‏@yunus_oyken 8 dk.

pic.twitter.com/2Y2TD9e4xL

BfaBjuSCIAAngF6.jpg

Ya yok boykot etmek lazım artık biz bu hakemleri istemiyoruz diye. İnsan utanır ya her hafta fenerin trtışmalı 2-3 pozisyonu var yeter artık. Bunların baya puanı silincek galiba küme düşmesin diye tff yardım mı ediyor yoksa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

LickTV spikerlerinin sözüne dikkat;

" Kaleci Boffin her Fener maçında gol yemiş miş, ama hep 1 gol yemiş miş, hiç 2 gol yememiş miş"

Hayırdır. 2 gol yiyeceğinin mesajınımı veriyonuz

Hagi yüzünden Uefa kupasını alamayabilirdik ama o unutulur..

Ne saçmalıyosun sen varsın alamayaydık finale çıkartan adamdır bizi Hagi. Caner ne yapmış bizde biz farklı maçları izlesik sanırım. Defans özelliği olmayan ofansa gidip bi bol yapamadan grri gelen sürekli ayağına top dolanan malın tekiydi. 2kişi basfın bakalım canerin be hale düştüğünü gör. Caner fener harici hiçbir takımda başarılı olamazdı onunda nedenini herkes biliyor

bizim telles şu canerin %75 i kadar çıksın kafi.cidden diyorum herif aşmış kendini.şu formuyla dünyada caner 1 alaba 2 dir benim için.abarttığımıda düşünebilirsiniz ama izledikçe tüyleri diken diken ediyor adam.top canerdeyken sanırım gol diyorum o derece açıyor adam orta.pes'te pas gücü 99 olan adamlar gibi lavuk.fener elindeki malzemeyi de iyi kullanıyor.

Gerçekten abartıyorsun.

es es in penaltısını vermedi hakem.

bizim telles şu canerin %75 i kadar çıksın kafi.cidden diyorum herif aşmış kendini.şu formuyla dünyada caner 1 alaba 2 dir benim için.abarttığımıda düşünebilirsiniz ama izledikçe tüyleri diken diken ediyor adam.top canerdeyken sanırım gol diyorum o derece açıyor adam orta.pes'te pas gücü 99 olan adamlar gibi lavuk.fener elindeki malzemeyi de iyi kullanıyor.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta bence dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 4 solbekinden biridir Caner.

Carlos

Özat

Erkin

Lizarazu

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 4 solbekinden üçünün Fener'de oynamış olması da Fener'in büyüklüğünü gösterir.

Geri
Üst Alt