STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

vay anasını avradını sattığımın şikecileri vay yav, ben hayatımda böyle bal, böyle şans görmedim ya, bugüne kadar çok beleş gollerini gördüm de bugünkü gol neydi öyle yaa, adam ayağını koydu çarptı gol oldu ya, şaka gibi olacak şey değil, bizimkiler 10 milyon maç yapsa öyle gol atamazlar..

Bu Tarik Camdal'i da amma buyutuyordu herkes alalim alalim diye. Hic de iyi gorunmuyor.

Fener bu maçtı kazanıp Sivasıda yenerse şampiyon olurlar.

eskişehirde savunma yerleşimi de yok.ortasahası zayıf kalıyo.2.yarı yüklenirse eskişehir maçı alır.

Yanliz fenerin bukadar duran topdan gol atdina kizmican..bizim niye bi BOK yapamadimizi sorgulamak lazim duran toplarda.

Sadece bu duran toplar icin 1,95metreli Rannocchia gelsin

penaltı güme gitti
BfaBjuSCIAAngF6.jpg

Bu sene kaç maçta 1-0 geriye düştüler acaba çok merak ediyorum. Daha bunlara karşı 2 farkı yakalayan yok. Ondan sonra bir duran top olur, saçma sapan bir şut olur, onun bunun bir taraflarına çarpar 1-1 olur ve maç döner. Hep aynı senaryo.

Hep aynı senaryo biraz değiştirsinler neyse 2. yarı belki şaşırtırlar

dogru deyirsen.sike olmasa bu yil sampiyon galatasaray..ama turkiye nedense fenerin sampiyon olmasi icin her sey yapiyorlar

Rıdvan ne salak adamsın lan sen. Fener'in attığı gol şans golü değil diyor, bizim Süper Kupa finalinde Jardel'in attığı gol gibiymiş.

Bi de okadar karısıyla ilgili haber çıktı.. Hiç etkilenmedi aksine performansı arttı. Bizim hakan şüküre de olmustu böyle olay adam 1 yıl gol atamadı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

adamlarda onur haysiyet olmadığı için böyle şeylerden etkilenmiyor, onur olsaydı cas davasını çekmezlerdi..

Bu hakemlerle sampiyon olmamiz zor. Adamlar fenev maci alsin diye faul olmadigi halde faul caliyorlar.

Eses'in bir de penaltisini yediler!

Fener hic oynamadan kazanacak yine. Duran top ve caner haric bir nummara yok.

Geri
Üst Alt