STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

Emenike ve Webo sakat, işleri zor. Caner'i kilitlerse rakipler puan alırlar.

Eskişehir ve Erkan beni -eminim ki forumdaki bir çok kişiyi daha- fena mahcup etti.

Bu fenerbahçelilerin ali ismail korkmaz, fenerbahçe yıkılmaz sloganına uyuz oluyorum.

Ali İsmail KORKMAZ ne kadar fenerbahçeli olsa da bunların şike davası üzerinden kendilerini suçsuz göstermek amacı ile bu cocugu kullanmalarına resmen uyuzum.

Bu Fenerin kadrosunu öven, çok planlı kadro filan diyen bir abimiz vardı. Selam söylüyorum ona :D Adamlarda oyuna girecek forvet yok. 8-9 kişilik kadroları ile biraz üst düzey takımlara böyle oluyorlar.

panik yapmayın, biz mal mal puan kaybettikten sonra onlar yenilse nolur. şimdi seviniyonuz, yarın olası kayıpta buralar karışır, sakin olun.

Fener önümüzde ki 3 maçta da 5 puan (1 G 1 B 1 M) kaybederse ve biz 4 maçtan 12 ( Bursa, Eskişehir, Antalya (D), Beşiktaş ) puan çıkarabilirsek şampiyonlukta enselerine yapışırız.

Olmayacak şey mi değil, kolay mı? O da değil.

Ama zoru zora girince yapabilecek güçte bir takımız. Göreyim sizi artık.

Yukarıda yazdıklarım olursa

1- Fenerbahçe 22 15 3 4 48

2- Galatasaray 22 13 7 2 46

olur bu arada.

Bu sonucu hic beklemiyordum sahsen. Kadromuz mükemmel diyen fenerlilere iyi bir ders oldu. 4 forvetten ikisi olmayinca kadro kuramaz oldular, kanat oyuncusu da yok yerine koyacak.

Bugün oynayan kadroya bakarsak;

Volkan - iyice agirlasti, kaleyi 3 top bulsa en az 1 tanesi gol olur

Gökhan - eski halinden eser yok, düzgün bir kanat oyuncusu orayi otobana cevirir, misal erkan, olcay..

Egemen - eliyle koluyla oynayabilen, oldukca fazla pozisyon hatasi yapan insanimsi stoper

Alves - türk ligine göre fizik gücüyle ortalama üstü bir stoper muamelesi görüyor, üzerine oynayan her takim cok yipratiyor

Caner - 10 numara 5 yildiz top oynuyor adam

Mehmet - adi üstünde topal, 3.stoper rolünde sürekli yana veya geriye oynayan adam, gol atman gerekiyorsa takimin el freni

Meireles - artik hicbir hedefi kalmamis, yine de 3 milyon euro para alan isteksiz adam

Holmen - dany ve amrabat gibi kücük takim futbolcusu

Kuyt - yetenek fakiri, sadece 90 dakika kosmakla göze batan oyuncu, bukadar golü baska takimda asla atamaz

Webo - fizik gücünü kaybetmezse bu ligde her türlü oynayabilir ama uefa avrupa ligi seviyesine gelince bile zorlaniyor, asla avrupa'da oynayamaz.

Sow - su 11'in caner'le birlikte tek kusursuz oyuncusu bence, onun etkisiz kalmasi eskisehir'in 1 puan almasi demekti, 3 puan aldilar.

Salih - ersun'un oynatmadigi kadar varmis, bu adam ptt 1.ligde falan oynar.

Emre - emekligi geldi de geciyor artik bu saatten sonra bundan yol olmaz. sadece küfür ve hakarete gücü yetiyor

Topuz - saci sakali birbirine karismis, göbek baglamis, müzmin yedek, üstelik 30 yasinda

::: Cok yasli bir kadroya sahipler. 2 seneye kalmaz sürekli bu oyuncularin yerine yeni adamlar almalari gerekiyor. yedekten oyuna girecek ofans oyuncusu yok fener'in.

Geri
Üst Alt