Okan Bal
10 Numara!
- 24 Eylül 2009
- 11.160
- 950
- 1.738
Sivas maçında Carlos'u düşününce hiç umitlenmiyorum açıkçası
Ben Carlosun çıkıp yenilin diyeceğini pek sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivas maçında Carlos'u düşününce hiç umitlenmiyorum açıkçası
Eses alacak ahanda buraya yazıyorum . Biz de Bursa çocuklarını yeneceğiz puan farkı 7 olacak . Sonra fbde yusuf yusuflanmalar olacak bizde de gazlanma harekatı olacak öyle böyle şampiyon olacağız . Bunca yıllık hayatımda ilk defa şampiyonluk hakkında emin konuşuyorum .
Eski AçıkSarı Desene @LionKing1905_ 10 dk.
BUGUN FARK 10 YARIN FARK 7 ARENA DA ÇAKACAZ 4...ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN..@Fenerbahce @12numaraorg @Fener10line
Trabzonla deplasman
Bjk ile deplasman
Fb ile deplasman
Akhisar ile deplasman
Yuh diyorum
Ben Carlosun çıkıp yenilin diyeceğini pek sanmıyorum![]()
Fener önümüzde ki 3 maçta da 5 puan (1 G 1 B 1 M) kaybederse ve biz 4 maçtan 12 ( Bursa, Eskişehir, Antalya (D), Beşiktaş ) puan çıkarabilirsek şampiyonlukta enselerine yapışırız.
Olmayacak şey mi değil, kolay mı? O da değil.
Ama zoru zora girince yapabilecek güçte bir takımız. Göreyim sizi artık.
Yukarıda yazdıklarım olursa
1- Fenerbahçe 22 15 3 4 48
2- Galatasaray 22 13 7 2 46
olur bu arada.
Haftaya yine bekleriz Sercancigim :encouragement:
Trabzonla deplasman
Bjk ile deplasman
Fb ile deplasman
Akhisar ile deplasman
Yuh diyorum
2-1 eskişehir alır
Ben Carlosun çıkıp yenilin diyeceğini pek sanmıyorum![]()
Eski AçıkSarı Desene @LionKing1905_ 10 dk.
BUGUN FARK 10 YARIN FARK 7 ARENA DA ÇAKACAZ 4...ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN..@Fenerbahce @12numaraorg @Fener10line
2-1 veya 3-1 eses alır pazar da biz bursaya çakarız derken uefadan sivrilen kazığın sesleri gelmeye başlar eli ayağına dolanan şikeciler deplasmanlarda puan kayılarına devam ederler ve max. 6-7 hafta sonra 1-2 puan öne geçmiş oluruz.

Sivas´mis. Tüh anasini satayim. Carlos yatar
Ersun Hoca .. Rekabet oluşturamadı 13 kişiyle oynattı takımı....
- Adam haklı.Ama 13 kişi değil 12 kişi. Ersun hoca değil her maçın hocası (hakemi) ile 12 kişi oldular.
![]()