STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

Eses alacak ahanda buraya yazıyorum . Biz de Bursa çocuklarını yeneceğiz puan farkı 7 olacak . Sonra fbde yusuf yusuflanmalar olacak bizde de gazlanma harekatı olacak öyle böyle şampiyon olacağız . Bunca yıllık hayatımda ilk defa şampiyonluk hakkında emin konuşuyorum .

;)

Trabzonla deplasman

Bjk ile deplasman

Fb ile deplasman

Akhisar ile deplasman :D

Yuh diyorum

Fb?

Ayrica Trabzon Avni Akerde Fenere karsi korkak oynuyor. Kadiköyde cok daha iyiler. Gecen sene Istanbulda maci 3-0 en az almasi lazimdi TS, 0-0 bitti. Trabzonda 3-0 yenildiler.

:(

iqsr9nq7.png

Adam 10 yas yaslanmis birden.

Fener önümüzde ki 3 maçta da 5 puan (1 G 1 B 1 M) kaybederse ve biz 4 maçtan 12 ( Bursa, Eskişehir, Antalya (D), Beşiktaş ) puan çıkarabilirsek şampiyonlukta enselerine yapışırız.

Olmayacak şey mi değil, kolay mı? O da değil.

Ama zoru zora girince yapabilecek güçte bir takımız. Göreyim sizi artık.

Yukarıda yazdıklarım olursa

1- Fenerbahçe 22 15 3 4 48

2- Galatasaray 22 13 7 2 46

olur bu arada.

Bunlar daha cok puan kaybedecek. Asıl sorun biziz. Y standart oyunumuzu oynaya bilsek yakalarız bunlarama deplasmanlarda özelikle cok kötüyüz

Yarın Arenada Bursayı sadece yenmek yetmez. Eze eze yenmeliyiz istedigimizi gostermeliyiz. Buna ragmen yine isteksiz bi oyun oynayip puan kaybedersek yeni gelenleri soylemiyorum digerleri formayi cikartsin defolsun gitsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersun Hoca .. Rekabet oluşturamadı 13 kişiyle oynattı takımı....

- Adam haklı.Ama 13 kişi değil 12 kişi. Ersun hoca değil her maçın hocası (hakemi) ile 12 kişi oldular.

fft99_mf2370498.jpeg

adamlarin yedek kulübesi cöp ya

bugün webo sakatlandi, yedek kulübesine bir bak: mert günok, mehmet topuz, salih ucan, emre b., bekir irtegün :)

Artik top bizde yarin iyi bir galibiyet alirsak hem havaya gireriz hem de onlar panik olur.

Mobil cihazdan gonderildi

Geri
Üst Alt