STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Fazla abartılı olmuş, Türkiye şartlarında iyi oyuncu ama sürekliliği olmayan birisi.

Şu kanatsız durumumuzda bizde olsa iş yaparmı tabiki evet:)

sürekligi olmayan oyuncu demisinde. adami oynatmazsan tabiki sürekligi olmaz ki. ilk oynadigi senesinde sürekli oynuyordu ve muthisde oynadi.

defansa yardim etmiyor pek diye özel bir oyuncuyu kesti aykut stochu. systemine uymuyormus ve saire...

robben in bir alt seviyesi dedim ve arkasindayimda. robbenin attigi goleri izle bide sonra bu stochun. kopyasi hemen hemen .

tercübe konusunda robben tabiki fark atar stocha. ama aralarinda daglar kadar fark yok. stochun ilk senesini sayioyrum tabiki bu degerlendirmede. aykutun bunu öldürdükden sonraki dönemini saymiyorum. paok da kendine gelir bence. sampionlar ligi play off macinda yine klassik golerinden birisini atti.

Kanat oyuncusunda olması gereken en önemli özellik var işte. :)

Attığı şutlarda öyle bizim Amrabat'ın şutları gibi direk dışarı değil. Baya etkili şutlar atıyor.

Devamlılığı yok pasör değil tekniği/oyun zekası zayıf gayet vasat futbolcu.Amrabat topu sağa çekip orta açar Stoch da sağa çekip kaleye vurur ikisinden de büyük takım topçusu olmaz.

cola, cekirdek cerezler hazir...izlyirouz eglenceyiii---> going to TV

Fener'in 11'i şöyle olsa daha iyi oynarlar.

-----------------------Volkan------------------

GG-----------Alves-----------Yobo/Egemen/Kadlec--------Hasan Ali

Kuyt-----------Topal/Meirelles---------Emre/Alper--------Caner

---------------Emenike---------------Sow--------------------

sürekligi olmayan oyuncu demisinde. adami oynatmazsan tabiki sürekligi olmaz ki. ilk oynadigi senesinde sürekli oynuyordu ve muthisde oynadi.

defansa yardim etmiyor pek diye özel bir oyuncuyu kesti aykut stochu. systemine uymuyormus ve saire...

robben in bir alt seviyesi dedim ve arkasindayimda. robbenin attigi goleri izle bide sonra bu stochun. kopyasi hemen hemen .

tercübe konusunda robben tabiki fark atar stocha. ama aralarinda daglar kadar fark yok. stochun ilk senesini sayioyrum tabiki bu degerlendirmede. aykutun bunu öldürdükden sonraki dönemini saymiyorum. paok da kendine gelir bence. sampionlar ligi play off macinda yine klassik golerinden birisini atti.

Süreklilik derken, oynatılma açısından söylemedim. Oynadığı ard arda 2-3 maçtaki performası arasında dağlar kadar fark vardı.Hatta fenerde ara ara oynadığı için herkesin dilinde Stoch var, sürekli oynamış olsaydı nasıl bir oyuncu olduğunu herkes görecekti. Robben gibi adam çalımlama özelliği kesinlikle yok ve aralarındaki fark sadece tecrübe değil.

Şut tekniği gayet iyi ve hızlı oyuncu bunlar ona artı sağlayan özellikleri ama oyun içersinde çok kayboluyor. Bizdeki Amrabat dan biraz daha iyi desek yeridir.

Bana gülüyorlar ama bakin görün, Fenerbahce ilerde Barcelona gibi olacak, bu olacak yani. Yani baktiginizda cok önemli oyuncular geliyor. Cristian Ronaldo'nun en iyi arkadasi Meireles geliyor..Bu cok önemli birsey.

eskişehir 80 pozisyona girer 6 pastan birton gol kaçırır fenev 2 pozisyona girer atar 2 - 0 kazanır

Geri
Üst Alt