STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Ben harbiden futboldan anlamıyorum galiba halbuki çok basit bir oyun gibi gelirdi.

Sow yedekken Webo'nun oynamasının mantığı nedir?

mantik ararsan fenerin oldugu yerde isin is zaten kardes.

bu fener niye halen super ligde bende bunun mantigini ariyorum 2 senedir . federasyon baskanina bak bide...mantik yok...

fazla kafa yorma yoksa bir gün beyin error yapar bunlarin yüsünden

ersuncuğumuzun son maçıdır bu maç

Bu kadro bunun göstergesi

Pazarteside aykut ger döner

Aykut'tan sonra toparlanmak için isim olarak çok büyük hoca getirmeleri gerekiyordu.

Saçmalamaları devam ediyor:happy:

Ben harbiden futboldan anlamıyorum galiba halbuki çok basit bir oyun gibi gelirdi.

Sow yedekken Webo'nun oynamasının mantığı nedir?

Webo'nun havadan da etkili oyuncu.Topu şişirdiklerinde diğer 2 hareketli forveti besleme şansı olabilir.

Sow, Webo'dan toplamda daha kaliteli diye daha çok katkı verecek diye birşey yok.

Ben, seçimi doğrudur demiyorum yani. Kendince sebepleri vardır mutlaka.

Eskişehir kazanır diye milleti umutlandırmayın, fenere kaç veriyorlar bilmiyorum ama parayı fenere basın yada herşeyinizle fenere basın gitsin...

yedekler daha da kötü 7 oyuncunun biri kaleci bir sol bek iki stoper var hamle yapabileceği sadece sow var birde genç recep niyaz es es gol atarsa rahat geçer maç onlar için

Stoch gibi adamı nasıl gönderdiler hala aklım almıyor. Stoch bizde olsa çok fark yaratır. Şu anda bence en çok ihtiyac duyulan oyuncu, hem fb hemde bizim için.

Stoch gibi adamı nasıl gönderdiler hala aklım almıyor. Stoch bizde olsa çok fark yaratır. Şu anda bence en çok ihtiyac duyulan oyuncu, hem fb hemde bizim için.

stoch türkiyenin en etkili kanat oyuncusuydu bence. aykut bitirdi sonra yanal bitirdi bunu. icere kat ederek her macda gol atacak kapasitede bir oyuncudur stoch. en son schalkeye o cekilde asti.

Robbenin bir alt seviye oyuncusu stoch. ayni tip sayililar hemen hemen stil olarak.

stoch türkiyenin en etkili kanat oyuncusuydu bence. aykut bitirdi sonra yanal bitirdi bunu. icere kat ederek her macda gol atacak kapasitede bir oyuncudur stoch. en son schalkeye o cekilde asti.

Robbenin bir alt seviye oyuncusu stoch. ayni tip sayililar hemen hemen stil olarak.

Fazla abartılı olmuş, Türkiye şartlarında iyi oyuncu ama sürekliliği olmayan birisi.

Şu kanatsız durumumuzda bizde olsa iş yaparmı tabiki evet:)

ersun kendini kovdurmak için tüm şartları zorluyor. bakalım es es bunu değerlendirebilecekmi

Ulan sanki Şampiyonlar Ligi gibi ligimiz varda 21:45 de oynuyoz. Şunu ya 9 buçuk yap yada 10.

Geri
Üst Alt