STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Ciddi bir rakip olmuş olsa karşılarında, Selçuk, Caner ve Emenike çok aksardı ama bu akşam onların bile aksayacağını düşünmüyorum açıkcası.

Acikcasi Fener'in su kadrosu bile sampiyonluga oynamaz. Egemen, Caner, Selcuk, Meireles, Webo ve Kuyt nereden baksan ilk 11'in yarisi kazmalarla dolu.

Uyum sorunu niye yaşasınlarki?

Gökhan sakatlıktan çıktı ama yıllardır aynı oyuncularla yanyana oynuyor. Alves desen hiç uyum sorunu yaşamadı. Emenike zaten iyi oyuncu değil ve uyum sorunu da yok. Yani uyum açısından sıkıntı olmaz.

Gönül ve Caner sürekli bindirme yaparlar. Kuyt ve Emenike de ayak uydurursa çok gol atarlar.

Selçuk ve Webo sıkıntılı 2 oyuncu. Sow oynamış olsaydı daha iyi olurdu onların adına.

Selçuk oynadığına göre Emre ve Topal sakat yada cezalı, o yüzden başka seçeneği yok.

Olur yada olmaz bence bu kadro ile rahat kazanırlar gibi geliyor.

fikrine saygiliyim veya yorumuna. dedigin gibi ola bilir belki. bekleyip görecegiz artik az sonra. pek umrumda da degil aslinda. bizim en ciddi rakibimiz bjk olur olursa bu ligde. fener mener hikaye.

Uyum sorunu niye yaşasınlarki?

Gökhan sakatlıktan çıktı ama yıllardır aynı oyuncularla yanyana oynuyor. Alves desen hiç uyum sorunu yaşamadı. Emenike zaten iyi oyuncu değil ve uyum sorunu da yok. Yani uyum açısından sıkıntı olmaz.

Gönül ve Caner sürekli bindirme yaparlar. Kuyt ve Emenike de ayak uydurursa çok gol atarlar.

Selçuk ve Webo sıkıntılı 2 oyuncu. Sow oynamış olsaydı daha iyi olurdu onların adına.

Selçuk oynadığına göre Emre ve Topal sakat yada cezalı, o yüzden başka seçeneği yok.

Olur yada olmaz bence bu kadro ile rahat kazanırlar gibi geliyor.

çok fazla fark yok bence kadro olarak :) fenerde 1 tane yaratıcı oyuncu yok şansları devreye girmezde gol atamaz bence

Acikcasi Fener'in su kadrosu bile sampiyonluga oynamaz. Egemen, Caner, Selcuk, Meireles, Webo ve Kuyt nereden baksan ilk 11'in yarisi kazmalarla dolu.

Kadro açısından bakarsak kalitesiz oyuncuları çok fazla ama ligin kalitesini de göz önüne alırsak en azından kendi evlerinde bu kadro ile başarılı olma ihtimalleri yüksek.

Kuyt---Emenike--Sow bu tip takımlara karşı etkili olur.

Selçuk, Meireles, Alper,

orta sahasi ile cikiyorlar... yaraticilik desen yok.. savasci desen yine pek yok. es es i bilmem de bize karsi bu kadroyla bir gün cikarlarsa fark yemeleri gerekir bizden.

--------Emre--Meireless/?-------

--Kuyt------Emenike------Sow--

Bizim dışımızdaki çoğu takıma karşı etiki olurlar. (Meireless yerine başka biride yazılabilir.)

Yobo, Kadlec, Cristian, Topal, Emre, Salih, Holmen, Krasic ve Semih kadroda yok. Volkan da cezali. Yuh :D :D :D

Sol bek olarak iyi bir Hasan Ali'leri var. Gittiler yanına 5 milyon verip Kadlec aldılar.

Ama sol bek Caner oynuyor. :)

Anlamadığım Hasan Ali'yi neden beğenmiyor bunlar.

Çok iyi değil ama bu yoklukta giderdi.

Erkan bugün soldan oynarsa orayı zorlayabilir.

Kama gibi ülkenin en kötü yabancısı da skora katkıda bulunsa yeter.

Fenerin kadrosu çok saçma bir yapılanmayla kurulduğundan bomboş 11'ler çıkıyor sahaya.

Nereden tutsan elinde kaliyor kadro.

Bir sürü stoper var Alves disinda yaramaz, iki tane sol beki var güya Caner oynuyor, Orta sahada zilyon tane adam var Xelcuk oynuyor, sol kanatta Emenike oynuyor.

Kimi getirirsen getir önce su cöplügü temizlemeleri lazim, net kararlar verip Alves-Emenike-Sow disindaki tüm yabancilari satmalari lazim, hicbirinden verim alamiyorlar zaten. Vasat oyunculari bir araya toplamislar. Ilk 11 cikmiyor hic bir türlü.

Sol bek olarak iyi bir Hasan Ali'leri var. Gittiler yanına 5 milyon verip Kadlec aldılar.

Ama sol bek Caner oynuyor. :)

Anlamadığım Hasan Ali'yi neden beğenmiyor bunlar.

Çok iyi değil ama bu yoklukta giderdi.

Erkan bugün soldan oynarsa orayı zorlayabilir.

Kama gibi ülkenin en kötü yabancısı da skora katkıda bulunsa yeter.

bu caner bizde sol bek oynarken yemedigi kufur kalmamıstı cok iyi hatırlıyorum tam bi facia.adam kacırır surekli, her macta onun kanadından en az 1 gol yerdik.

Tarık bildiğimiz Tarık Çamdal ise bu adam sol bek değil sol açık. Önündede Erkan'ın oynadığını düşünürsek fenerin kadroya bakmadan yazıyorum eskişehir kendi solundan çok açık verir.

Mert

Gökhan Alves Egemen Caner

Meireles Selçuk Alper

Kuyt Webo Emenike

Yine 433...

Caner sol bek

Sow Yedek

Eminike sag/sol acik (Webo büyük ihtimal ile MS olur)..

Ersun Yanal baya sacma kadro yapiyor :D

Bence bu kadroyla çıkmayacak bana ayak oyunu gibi geliyor.

Hani diyorum Selçuk'u stopere çekip 3-5-3 mi oynayacak diyorum o da saçma.

Geri
Üst Alt