- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
bu aziz neden çok konuşuyo yenilince ünal aysal gibi efendi olamazsın koçum anlamıyo heralde kötü oynadıklarını bi penaltı için ne yalandınız be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksama Ertem o paspas twitinden dolayi Rasim e yüklenir, ama bu twiti pas gecer. Görürsün.

Herzaman söyledim yine söylüyorum.bizim tek eksigimiz medya gücü.bunuda baskan yada yönetimden biri medya kurulusu satin almaliki,meydan bu serefsizlere kalmasin.hicbir spor programinda galatasarayli görüyormusunuz? Bunu bir sekilde yönetime iletelim beyler
bu aziz neden çok konuşuyo yenilince ünal aysal gibi efendi olamazsın koçum anlamıyo heralde kötü oynadıklarını bi penaltı için ne yalandınız be
Abi siyaset mi yapıyoruz ülkeyimi ele geçiricez alt tarafı futbol onuyoruz.Bu işlere bukadar bulaşınca Aziz efendi gibi mafya olup şike işlerine bulaşıyosun biz adam gibi topumuzu oynayıp bUnları her sene kudurtalım bırakın medyayı ele geçirmeyi falan.
Ne alakasi var be siyasetle ülkeyle.ben zirto ahmet cakar ve ridvan gibi özat gibi serefsizlrrimi izliycem.yazdigimi iyi olu yada iyi anla.ok

konuşana değil,hakedene veriyorlar şampiyonluğu
Üye Görüşü - 26. Haftada Lideriz | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu