STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

bu aziz neden çok konuşuyo yenilince ünal aysal gibi efendi olamazsın koçum anlamıyo heralde kötü oynadıklarını bi penaltı için ne yalandınız be

Kaya Çilingiroğlu hangi programda saat kaçta çıkıyor arkadaşlar. İzlemek istiyorum bu adamı.

bokum dosyası noldu diyo aziz yıldırım :D

Herzaman söyledim yine söylüyorum.bizim tek eksigimiz medya gücü.bunuda baskan yada yönetimden biri medya kurulusu satin almaliki,meydan bu serefsizlere kalmasin.hicbir spor programinda galatasarayli görüyormusunuz? Bunu bir sekilde yönetime iletelim beyler

Abi siyaset mi yapıyoruz ülkeyimi ele geçiricez alt tarafı futbol onuyoruz.Bu işlere bukadar bulaşınca Aziz efendi gibi mafya olup şike işlerine bulaşıyosun biz adam gibi topumuzu oynayıp bUnları her sene kudurtalım bırakın medyayı ele geçirmeyi falan.

hayır benim anlamadığım bunlar 4 puan önde değilmi niye zırladılar bu kadar

Abi siyaset mi yapıyoruz ülkeyimi ele geçiricez alt tarafı futbol onuyoruz.Bu işlere bukadar bulaşınca Aziz efendi gibi mafya olup şike işlerine bulaşıyosun biz adam gibi topumuzu oynayıp bUnları her sene kudurtalım bırakın medyayı ele geçirmeyi falan.

Ne alakasi var be siyasetle ülkeyle.ben zirto ahmet cakar ve ridvan gibi özat gibi serefsizlrrimi izliycem.yazdigimi iyi olu yada iyi anla.ok

Ağlamaya devam etsinler böyle. Çaresizliği hissediyorlar. Bizim bunlarla işimiz olmaz. Biz her maçımızı kazanmaya bakmalıyız. Ben takımdan kalan 14 maçta 14 galibiyet bekliyorum. Fener istediği kadar debelensin.

Ahmet : Operasyonu kim yapıyor en başından beri operasyon deyip duruyorsunuz .

Aziz : Ahmeeet , sen çocuk musun ? Memleket çalkalanıyor .

3 5 güne alırlar artık bunu.

Hakemin yaptığı tek hata penaltıyı vermemekti. Geri kalan önemli kararların hepsi doğru. Bu kadar zırlamak nedir lan?

Güntekin sampiyonlugun en büyük adayı Galatasaray diyor:D,Rıdvan dövecek Güntekin'i birazdan...:asd:

Bundan sonra mazeret yok. Hersey elimizde. Her puan icin ölümüne savasmayan futbolcu bizden degildir.

Chelsea Melsea anlamam ben. Lig icin full konsantrasyon.

Arenadaki macta sampiyonluk yarinlara kaldi gordunmu fener ..... tezahuratini duyar gibiyim.

Arenada bunlara geçirmek farz oldu.İnşallah bunlara arenada Bursa ya yaptığımızın aynısını yaparız.

Ben sezonun ilk yarisindan beri birsey yaziyorum. Sampiyonluk bizim elimizde bu Fener daha puan kaybedecek diye. Bizim yapacagimiz önemli. Böyle devam edersek garanti sampiyon oluruz.

Ridvan,ahmet cakar gibiler fb icin degil azize icin ortaligi karistiriyor.yenilginin faturasini hakeme yada sikeye baglayip taraftari uyutmaya devam etmek.baksaniza gökhan gönül bey bile cikmis 17hakemde olsa 20 puanda fark atsak bisey yapamayiz diyor.sülaleni seveyim gökiiii

Geri
Üst Alt