STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Arkadan cikarken kac top kaptirdi Sivas sayan oldumu? Veya baska sekilde sorayim, kac isabetli pas yapabildi Sivas?

Ademle Burhan 6 kere çıkarken uzun top deneyip çok kolay top kaptırdı hepsi de fenerin tehlikeli pozisyonu olarak geldi.Sivas zaten hücum yapmak istemiyor gibi.

Sivas lesh. Hala pozisyon üretemiyorlar. Güya anadolunun en güclü takimi bu yil. Bugünkü Feneri yenemezse yaziklar olsun.

Sivasspor da b*kunu çıkarıyor ama. 10 kişilik fenere atak yapamıyorsan bırak 4. sırayı, daha fazla hakeden takımlar var. Ya da amacınız belli..

Sivas yerine herhangi bir takım olsa yener şu feneri.

sinir oldum burda adamlar gol atmamaya çalışıyor resmen

Cok ciddi ciddi süphelerim var su macla ilgili. Sivas'li bir kac oyuncu (Kadir Bekmezci gibi) bilerek her topu Fenerli oyunculara veriyorlar.

Sivas kendi evinde ama sanki Bernabeu deplasmanindaymis gibi oynuyor. Forvetsiz ve asiri derecede rahat oynuyorlar.

1-2 Sivas oyuncusunu dikkatli izlemek lazım tabi ortada dinleme yada görüntü kaydı olmadıkca sikecide diyemeyiz de

Maçı izlerken uykum geliyor.Berbat bir maç.Ayrıca bu Aydın Karabulut neyin kafasını yaşıyor.

ok.gif
Neyo - 09.02.2014 16:47

bos.gif

GS liyim. FB nin net penaltisi verilmedi... GS lilere surekli kufreden kisileride kiniyorum. Neyse... Hakem maalesef kotu yonetiyor.

Hahahaha birde üye olup GSlıyım diorlar allah akıl fikir versin

yalasınlar azizi yalasınlar sultanlarının emri ile bırakın yalasınlar. oy uğruna fenere yamanıp Galatasaray'a düşmanlık yapsınlar bırakın. zaten feneri kaybettiler böyle davranarak Galatasaray'da olan %20-25 lik oylarını da kaybedecekler. benim işime geliyor valla devam edin salaklar böyle devam edin....

Bu ülkede küçük bir azınlık dışında kimse futbola göre oy vermez,ki doğru olanı da bu.

Devre arası aziz baglar olayı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalasınlar azizi yalasınlar sultanlarının emri ile bırakın yalasınlar. oy uğruna fenere yamanıp Galatasaray'a düşmanlık yapsınlar bırakın. zaten feneri kaybettiler böyle davranarak Galatasaray'da olan %20-25 lik oylarını da kaybedecekler. benim işime geliyor valla devam edin salaklar böyle devam edin....

doldururlar bir tarafini..zaten hoca aliskin almaya:)

Geri
Üst Alt