STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

ya arkadaşlar tezgahı bu sefer çok sağlam kurmuşlar hakem feneri katletti ama buna rağmen maçı aldık havasına getirdiler bu yolla hem federasyon hem hakemler etki altında kalacak hemde bu şikeci camianın ezik taraftarları gaza gelecek oyuncularla birlikte tebrikler iyi düşünmüşler.

Aydın ve Cicihno oyundan alınmalı. Utaka ve Abdurrahman girsin oyuna. Yemin ediyorum, Abdurrahman bile Cicinho'dan iyi oynar.

böyle maç olmaz arkadaşlar. ciddi şüphelerim var bu maçtan. sivas atak bile yapmak istemiyor. aslında maçı baştan vereceklerdi ama hakem engel oldu buna rağmen sivas oynamıyor. son pozisyonda kontra yakalamışken bile ileri gitmeyip bekledi adam. bu maçta sivas normal oynamıyor kesinlikle söyliyim. fb 2.devre alır maçı.

ben anlamiyorum bu isi ya...

mecnun otyakmaz hakkinda yargitay sike yapmistir demedi mi...

bu adam nasil hala kulüp baskanligi yapabilir...

ne bicim bir düzen bu yahu...

yapanin yanina kâr kaliyor.

o degilde olan kasimpasaya olucak. bu macin skoru ne olursa olsun mactan sonra $ikeciler bir hafta agliyacaklar ve inanilmaz baski kurulacak. sonrada kasimpasa macinda hakemler $ikeciler icin kuzu gibi olucak ve kasimpasayi katledicek,

Aydin satmis maci

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

İzlemiyorum macı.Arkadasım satış diyor.Bu kdaar rezil sivas izlememiş şimdiye kadar.Ulan gecen gece mecnun la azızın bulusmasından belliydi zaten bişeylerin döndüğü.10 kişi Sivas sankı.Adi serefsiz carlos.Her mac kendi sahasında barca gibi oynatır takımı bu maca bakın birde.

Biz de eksik kalan Sivas saldırıyordu. Fener eksik sivasta tık yok.

Ahmet ... şimdi çıkar yine Gs suçlar iyi olmadı bu olaylar.

Dün bizim penaltıya bilmiyorum diyen Rıdvan şimdi ağlıyor sen verilmeyen penaltıya :D

agla rıdvan aglaaaa...dun bızım penaltı kırmızı gordum ama soylemedım demeyı bılıyordu

böyle maç olmaz arkadaşlar. ciddi şüphelerim var bu maçtan. sivas atak bile yapmak istemiyor. aslında maçı baştan vereceklerdi ama hakem engel oldu buna rağmen sivas oynamıyor. son pozisyonda kontra yakalamışken bile ileri gitmeyip bekledi adam. bu maçta sivas normal oynamıyor kesinlikle söyliyim. fb 2.devre alır maçı.

sivas kalecisi topu aliyor...

sivaslilar ileri bile cikmiyor...

halbuki tam kontra atak yapacak firsatlar bunlar.

Aziz bu maçı bırakmaz beyler kendinizi hazırlayın derim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalniz bizim eski stadyumlar bomba. Devre arasi seyirci aynen yerinde ama sessizice bekliyor:))

Geri
Üst Alt