STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Potuk:''Aradaki puan farkı 7. Beşiktaş ve Galatasaray da kazandı. Önde olan biziz. Bugün de inşallah kazanacağız. Onlar kovalamaya devam etsin. Biz kaçacağız” dedi.

7.jpg

Cok pis güldüm buna :D

Rıdvan Dilmen: "Puan farkı 4 oldu. Fenerbahçe şimdi şampiyonluğun en büyük adayı oldu."

Tövbe de.

Rıdvan'ın konuşmalara bak ya. Ulan yüzde yüz futbol diyorsunuz, konuştuğunuz şeye bak. Sizin göreviniz şakşakçılık mı? Futbol konuşun ulan futbol !

Bunlarin hepsi Galatasaray korkusu iste. Geliyoruz ulan serefsizler.

ne yalan söyliyim, bu sezondan umudu kesmiştim ama 8 puan farkın biraz da şundan kaynaklandığını biliyordum; biz ilk yarı bursa-eses çift deplasman + kadıköy + BJK deplasmanlarına gittik. FB ise tam tersi çift maç içerde + GS/BJK/Trabzon hepsiyle içerde oynadı, şimdi daha arenaya-bjk'ye ve trabzona gidecekler. Yine de bizim de karabük ve sivas deplasmanlarımız var. Kısacası herşey kendi elimizde, rehavete kapılmadan ciddiyetle ve sonuca dönük oynarsak şampiyonuz.

Nasi yani? Ne dedi ben duymadim.

Hakem in ne yaptigi ortada diyor, bu boyle gitmez diyor, yeter artik diyor, mudahele etcekmis kendisi. Operasyon yapiliyormus.

2010 da ayni hakem yapmis operasyonu Bursa macinda. Hakemi temizleyin diyor (TFF ye mesaj)

ntv ye mail atmak lazım bu konuşmalardan sonra bu adam haftaya bizim maçı nasıl yorumlayacak. adam resmen fb şampiyon olacaktır olmalıdır diyor

Gg pustu söyledikleri icin acaba tüpcü ceza verecekmi.serefsiz gökhan gönül burda yazamiyom ama yedi sülaleni andim:DD

Rıdvan hangi hakla Caner'in eşine küfür edersiniz diyor

Ulan hıyar herif senin taraftarın 5.kez küfürden ceza alıyor onu niye konuşmuyorsun

Bundan sonra fener sahaya 11+ 1 hakem olarak çıkacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler Galatasaraylıyım diyen herkes şu program üzerine NTV'ye mail atıp Rıdvan'ı şikayet etmeli. Üşenmeyin hadi

Ridvan ne hiyar bir adam yahu :D konu nerelere geldi

Butun amaclari hakemleri simdiden baski altina almak.. Seref yoksunlari

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l89dqLMFi24[/media]

Gozunuzu kapatin ve sadece dinleyin.

Mayislar bizimdir inaniyoruz!

Geri
Üst Alt