STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Yalniz bu adamlarin forvetleri patir patir dokuluyor, her hafta biri sakatlaniyor, nedir bu ya?

ersun yanal fazla yükleme yapıyor ilk devrede 90 artıda gol atma sebepleri buydu çok dinamiklerdi

şimdi vücut bi yere kaldırıyor o yüklemeleri patır patır dökülecekler daha

roberto-carlos-moskova-da-fenerbahce-kampini-3880763_7343_300.jpg

878432-14776948-640-360.jpg

:(

bak caktılar :p

Hep soyledik Ersun Yanalin takimlari 2. devrelerde hep dususe gecer.

Bu da tabi ki tesaduf degil, tamamen bilimsel bir gercek. Ersunun sezon ici kondusyon ayarlamasindan kaynaklaniyor.

Futbolu bilmeyen, futbolcunun fiziksel surecinden haberdar olmayan hocalarin sorunu.

3-4 oyuncu sirtladi feneri ve bunlarin formunun hep boyle devam etmeyecegini de soyledik. Simdi hepsi birer birer sakatlaniyor.

Tabi 9 puan farka aldanip hic takviye yapmayan yonetimleri de muthis suclu.

Simdi bizim yapmamiz gereken hic salmadan havalara girmeden ayni ciddiyetle kayipsiz devam etmek.

Iste o zaman 4. yildiz bizimdir.

rıdvan cıldırdı yav ne diyecegini şaşirdı :happy::happy: objektif rıdvan :2_thumbs_up_-_animated:

3 Yıldızı yana yana altta tek büyügü yani Galatasarayi simgeleyen yilidizida ortalayip üstlerine koyabilme sansımız varmi acaba

4 büyük yok tek büyük var demek istediğimiz anlamına gelir ve bence çokta güzel olur

ben yapmadım hacı nette buldum, ama yıldızlar genelde yan yana oluyor..

Akhisarın net penaltisi kale arkası hakeminin gözü önünde verilmedi onlar da savaş ilan etsin

Klasik Ersun Yanal sendromu. Böyle olacagini biliyorduk da, puan farkinin 10´lara cikacagini düsünmüyorduk.

Ilk devre fiyaskosunu kenara birakalim, Antep´i yensek puan farki 2 olacakti mesela.

Rize, Antalya maclari vs. aklimdan cikmiyor. 5-6 tane atacagimiz maclardi. Ah ah.

Ezikler biz gibi 3 kulvarda mücadele etselerdi düşmemeye oynarlardı.

Ayrıca son dakikalarda 15 puan topladılar. Fener atmadan maç bitmez di bi zamanlar. bunları topluyorum, birde bugun penaltımız verilmedi feryadlarına bakıyorum. Bunlara olan kinimi haklı buluyorum

İiyiki Galatasaray lıyım diyorum

normal şartlarda kpaşa puan alırdı ama şuan şartlar farklı. haftaya çok değişik şeyler olur maçta.eğer olurda paşa son 10 dakkaya önde girerse o statı yakarlar bakın görün :)

Kasimpasa'nin uzun süredir galibiyeti yok. Yine kötü futbol oynarsa Pasa cok büyük tepki ceker.

Kasimpasa kücük takimlar arasindaki en iyi seyirci destegi gören takimlardan birisi.

Isaksson, Donk, Castro, Babel, Sciarone gibi iyi adamlar var.

Fener iceride hakemle falan filan Konyaspor'u 2-1 zar zor yenebildi. Bakalim ne yapacaklar haftaya.

Bukadar eksik yüzünden 88 tane orta saha ve ileride tek Kuyt oynayacak. Kasimpasa fark yerse büyük olay olur.

Geri
Üst Alt