STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

Sporxin Galatasaraylilarda tepki gosteriyor haberi nedir ya? Boyle bir alcaklik olabilirmi? Yunus yildirima en cok elestiren takim biziz ama bunlar kadar cikip aglamadik hic bir zaman.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

sivas golü atana kadar rezildi.2 top çeviremiyecek haldeydi.ama ne zaman golü attı topuk pasları ve şov başladı :) üst üste 2 mağlubiyet feneri yıktı.fark oldu 4.yanarım antepi yenemediğimize.şimdi birdi fark.arenada bunlara bi güzel çakıp s.ktir edecektir.neyse herşeyde bir hayır vardır.Umarım bu formda devam ederiz.olur ki öne geçer şampiyon olursak (temkinli olmak her daim iyidir)bu sezon efsane oluur bizler için.teknik direktörü sezon başında kovulmuş ya da her neyse,realden 6 yemiş,rakibinin 12 puan arkasında kalmış,yeni yapılanma ve teknik adamla silbaştan yapılmış,yeni oyun şablonuyla değişime uğramış takımın şampiyon olması mükemmel olur...

@Nurhaksekerci

"Onurlu bir Galatasaraylı olarak bu sezon Fenerbahçeli oluyorum"

@twitpaşa

"Artık haksızlığın her boyutuna o kadar tahammülsüzüm ki Galatasaraylı olarak bugün kalbim Fenerbahçe'den yana"

Bunları yazan Galatasaraylı mıymış ? :D

bunlari yazan fenerli dimi..ne zamanda galatasarayli oldular :D

U8655-1 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Nurhaksekerci

"Onurlu bir Galatasaraylı olarak bu sezon Fenerbahçeli oluyorum"

@twitpaşa

"Artık haksızlığın her boyutuna o kadar tahammülsüzüm ki Galatasaraylı olarak bugün kalbim Fenerbahçe'den yana"

Bunları yazan Galatasaraylı mıymış ? :D

Bunu yazan Galatasaraylı değil o kesin ama aynı zaman da "Adam" da değil.

Fenerin aleyhine hakem hatası yapıldıysa da iyi olmuş.Şikeyle,verilmeyen kırmızı kartlarla,smaçla gol atarak kazandıkları maçlara saysınlar

G.Saraylılardan Fenerbahçe'ye destek! 09.02.2014

2-0 Sivasspor üstünlüğü ile biten maç sonrası Fenerbahçeli taraftarların dışında Galatasaraylı taraftarların da tepkisi sosyal medyaya damga vurdu. Bazı Galatasaraylı taraftarlar, hakem Yunus Yıldırım'ı eleştirirken Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığı yönünde mikro blog sitesi twitter'da yorumlarda bulundu. Bu yorumlar Fenerbahçe taraftarının da takdirini topladı. Yorumlar Aziz Yıldırım'ın konuşması sonrası internette kendine yer buldu. GALASARAY TARAFTARI BÖLÜNDÜ

Bazı Galatasaraylı taraftarlar ise bu hesapların Galatasaray taraftarlarına ait olmadığını öne sürdü.

Öte yandan Galatasaraylı bazı taraftarların, Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığı yönündeki görüşlerine yine bazı Galatasaraylı taraftarlardan tepki geldi. Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını iddia eden sarı-kırmızılı taraftarlara tepki gösteren mesajlar yağdırdı. @Nurhaksekerci "Onurlu bir Galatasaraylı olarak bu sezon Fenerbahçeli oluyorum" @emresoykut "Bir Galatasaraylı olarak, alenen önü kesilen ve nefret dolu siyasi emellere alet edilen Fenerbahçe'ye karşı şampiyon olunmamasını istiyorum" @Ezggoo "Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Bugünkü Fener - Sivas maçı adil oynandıysa bu günden itibaren futbol izlemem" @eliftuba "Ne maç olmuş böyle, bir Galatasaraylı olarak hakeme küfrettim. Yazık" @twitpaşa "Artık haksızlığın her boyutuna o kadar tahammülsüzüm ki Galatasaraylı olarak bugün kalbim Fenerbahçe'den yana" @candy_shopshirik "Bir Galatasaraylı olarak söylemeliyim ki Fenerbahçe'ye haksızlık yapılmıştır. Her şey gözler önünde"

Kaynak: Sporx.com

Herzamanki fenerbahçeliler :D

Şaşırdık mı şaşırmadık?

Ağlarlar,pislik yaparlar,ağlarlar,ağlarlar ve ağlarlar :D

Sezon sonu bunların hiçbiri yazmaz.

Galatasaray şampiyon olur ve masal burada biter :D

2-0 Sivasspor üstünlüğü ile biten maç sonrası Fenerbahçeli taraftarların dışında Galatasaraylı taraftarların da tepkisi sosyal medyaya damga vurdu. Bazı Galatasaraylı taraftarlar, hakem Yunus Yıldırım'ı eleştirirken Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığı yönünde mikro blog sitesi twitter'da yorumlarda bulundu. Bu yorumlar Fenerbahçe taraftarının da takdirini topladı. Yorumlar Aziz Yıldırım'ın konuşması sonrası internette kendine yer buldu. GALASARAY TARAFTARI BÖLÜNDÜ

Bazı Galatasaraylı taraftarlar ise bu hesapların Galatasaray taraftarlarına ait olmadığını öne sürdü.

Öte yandan Galatasaraylı bazı taraftarların, Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığı yönündeki görüşlerine yine bazı Galatasaraylı taraftarlardan tepki geldi. Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını iddia eden sarı-kırmızılı taraftarlara tepki gösteren mesajlar yağdırdı. @Nurhaksekerci "Onurlu bir Galatasaraylı olarak bu sezon Fenerbahçeli oluyorum" @emresoykut "Bir Galatasaraylı olarak, alenen önü kesilen ve nefret dolu siyasi emellere alet edilen Fenerbahçe'ye karşı şampiyon olunmamasını istiyorum" @Ezggoo "Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Bugünkü Fener - Sivas maçı adil oynandıysa bu günden itibaren futbol izlemem" @eliftuba "Ne maç olmuş böyle, bir Galatasaraylı olarak hakeme küfrettim. Yazık" @twitpaşa "Artık haksızlığın her boyutuna o kadar tahammülsüzüm ki Galatasaraylı olarak bugün kalbim Fenerbahçe'den yana" @candy_shopshirik "Bir Galatasaraylı olarak söylemeliyim ki Fenerbahçe'ye haksızlık yapılmıştır. Her şey gözler önünde"

bunlari yazan bir galatasarayli olamaz...cok guldum ya:D:cool:

Benden tüm angry birds lere gelsin :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bKhEA5YrSOU[/media]

orda onurdan bahsedenlerin onuruna sokayım.Onları yazanlar benim gözümde kurtuluş savaşında yunanlılarla bir olan şerefsiz satılmış köpeklerle eşittir.!!!

Geri
Üst Alt