STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

ok.gif
SEO - 16.02.2014 21:02

bos.gif

Fırat Aydınus bu ligin açık ara En iyi hakemi. Tek kusuru Fener düşmanı. ...

[alıntı yap]

GENE HAKEME GÖNDERME YAPIYOLAR YAZIKKK...

o_O

Iyiyim Onursalim sen nasilsin, gördün dimi Ahmet abiye laf atiyorlar olacak is degil.

Ahmet K. Bey sürekli olarak üyeliğinin silinmesi yönünde talepte bulunuyor ama Akif E. Bey'in ona karşı bir saygısızlık amacı olduğunu düşünmüyorum Okan'cım. Arda Y. Bey ise olaya neden müdahil oldu onu da anlamadım yırtık bir şeyden çıkmak derler bilirsin.

Sonuç olarak iyi forumlar Okan'cım.

1 haftadır aradıkları adaleti buldular sonunda.

emre,alves atılmadı

ofsayttan gol attılar

işte fenerbahçe nin istediği adalet bu. başka türlü bir halt olmaz bunlardan.

Arena ya geleceksiniz seve seve alıcaz o liderliği. Çok ciddiyim bu yıl kazanacağımız şampiyonluk yaşattığımız onca acıyı 5e katlıycak.

Çok şımardılar saldırdılar ve fenerbahçe ne zaman böyle yapsa başına 100 yılda bir yaşanacak şeyler geliyor. 2006-2010-2011temmuz

Ben anlamam o korku bunlara yeter,iyi oynadık ama kazanamadık,canınız sağolsun aslanlar falan,artık yenelim 4-0,5-0 şunları.

Ki ikili averaj söz konusu olduğu için 3 farklı kazanmak gerekecek.Puan eşitliği uzak bir ihtimal değil.

gün gecmiyor ki, senden "üyeligimi silin" cümlesi cikmasin.

Madem bu kadar istiyorsun, siliversinler üyelgini.

Senin kadar yüzsüz insan görmedim. Sana cevap vermemek için hatta yazdıklarını görmemek için engelledim bile ama. Anlamıyorsun ki. Hala beni alıntılıyorsun. Derdin ne senin.

Seni aşağıda görüldüğü gibi uyardımda ... Ama aldığım cevapta yazıyor orada...Sana insanca yazıyorum. Ha insanlıktan anlayıp anlamamak yine sana kalmış Ama merak etme ben senin gibi değilim yine insanca yazarım merak etme...

Sen ancak buradan yazarsın. Bu da seni mutlu eder. Klavye delikanlısı dediklerindensin işte...

Kardeşim git işine bulaşma bana...

saddsadsa.png

Şans eseri kazandılar bu maçı.Hele o Babel boş kaleye şut çekmek yerine top sürmeye kalkıp topu kaptırdı ya deli oldum resmen.Bunlar bu futbolla 3.bile olabilirler.Yeter ki biz bütün maçlarımızı kazanalım.Ayrıca Emre,Caner,Bruno Alves,Meirelles,Volkan gibi karaktersiz futbolcuları özel olarak seçiyorlar herhalde bunlar.Bruno Alves her maç tekme atıyor ama kırmızı kart görmüyor.Emre nin daha küfürden ceza yediğini görmedim.Allah kahretsin böyle düzeni.

İçerdeki maçlarından puan kaybı beklemiyorduk zaten....Ama 10 kişi kalmış, 9 haftadır galibiyeti unutmuş bir takımı zar zor yeniyorlarsa şampiyonluğu haketmiyorlar demektir.

Ahmet K. Bey sürekli olarak üyeliğinin silinmesi yönünde talepte bulunuyor ama Akif E. Bey'in ona karşı bir saygısızlık amacı olduğunu düşünmüyorum Okan'cım. Arda Y. Bey ise olaya neden müdahil oldu onu da anlamadım yırtık bir şeyden çıkmak derler bilirsin.

Sonuç olarak iyi forumlar Okan'cım.

Aynen Akif bey görevini yapiyor sonucda ona lafim olamaz, kizdigim nokta Arda beyin mesajiydi.

Sanada iyi forumlar Onursalim

Aynen Akif bey görevini yapiyor sonucda ona lafim olamaz, kizdigim nokta Arda beyin mesajiydi.

Sanada iyi forumlar Onursalim

Akif Bey'in de hırbolukları illaki oluyordur ama kendisi sadece objektif olmaya çalışan bir yöneticimizdir. Arda Bey'in de sanırım geçmişte Ahmet Bey ile husumetleri olmuş anladığım kadarıyla o yüzden kendine koz arıyor galiba bilmiyorum sen ne dersin Okan'cım.

Senin kadar yüzsüz insan görmedim. Sana cevap vermemek için hatta yazdıklarını görmemek için engelledim bile ama. Anlamıyorsun ki. Hala beni alıntılıyorsun. Derdin ne senin.

Seni aşağıda görüldüğü gibi uyardımda ... Ama aldığım cevapta yazıyor orada...Sana insanca yazıyorum. Ha insanlıktan anlayıp anlamamak yine sana kalmış Ama merak etme ben senin gibi değilim yine insanca yazarım merak etme...

Sen ancak buradan yazarsın. Bu da seni mutlu eder. Klavye delikanlısı dediklerindensin işte...

Kardeşim git işine bulaşma bana...

saddsadsa.png

bak yine bulastin bana, sonra da diyorsun bulasma bana. Fazla zamanim yok, ugrasamam simdi.

Bu arada Mesajini da raporladim, haberin ola.

Iyi Forumlar.

O değilde 2. golü yine duran toptan atmışlar. Bu anadolu takımları hiç mi akıllanmıyor?

Akif Bey'in de hırbolukları illaki oluyordur ama kendisi sadece objektif olmaya çalışan bir yöneticimizdir. Arda Bey'in de sanırım geçmişte Ahmet Bey ile husumetleri olmuş anladığım kadarıyla o yüzden kendine koz arıyor galiba bilmiyorum sen ne dersin Okan'cım.

Ahmet abi kimse ile bosubosuna ugrasmaz, eger ugrasiyorsa vardir bir bildigi derim. Akif kardesimi tanir severim, onun bir saygisizligi olmaz zaten, yapiyorsa görev ruhu ile yapiyordur.

Ahmet abiye nazar mi degdi yoksa. Daha dün herkes "hic kavgasini görmedim" diye yaziyordu GSC sözlükte.:D

O değil de şu maçı biz şöyle oynasak en fazla 1 puan alırdık.

İyi forumlar arkadaşlar daha fazla uzatmayalım lütfen, forumdan ya da kişilerden rahatsız olanlar girmeyerek tepkilerini gösterebilirler.

Tekrardan iyi forumlar.

Aklıma gelmişken ben kimseye çifte standart uygulamıyorum beni bunla itham etmeniz hoş değil.

Yeniden hayırlı forumlar.

Geri
Üst Alt