Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
elazig bu hafta napti?
haftaya elaziga gidecekler.
sıkıntı yok gakgoşlar şikecileri Tİ'ye alacak önümüzdeki hafta...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elazig bu hafta napti?
haftaya elaziga gidecekler.
Biz Bursa'yı evire çevire yendiğimizde demediklerini bırakmadılar. Daum dediler, Kazım dediler, Sercan dediler. Güzel futbol ve farklı galibiyetimizi değersizleştirmeye çalıştılar. Eskişehir'i yendik Eskişehir kötü dediler. Necati dediler. Bu kadar da ezik olunmaz be. Biz kendi maçlarımızı kazanalım da bu ezikler ne yaparlarsa yapsınlar.
Benim anlamadığım hem Ahmet Çakar'a sallıyoruz hem de twitter de hakemi ona şikayet ediyoruz. Bizim bazı taraftarları da anlamak zor. Kardeşim şu yorumcu bozuntusuna niye prim veriyorsunuz anlamıyorum ki. Fener'in Rıdvan'la birlikte şakşakcısı medyada.
Sebastian39 - 16.02.2014 21:11![]()
![]()
Volkan iyice şaşırmış artık ne yaptığı belli değil.Alper maçın yıldızıydı bence.Fırat´ta iyi maç yönetti nasıl olduysa.
:happy:
Sen ne diyorsun birader, ahmet abiye sen ne diyorsun öyle! Sanami soracak üyeligini silmesi gerektigini!
Ahmet abi bu forumda herkesin sevdigi saydigi cok saygideger bir üyedir, konusacaksak saygi ve sevgi ile konusalim haddimizi bilelim!
Sebastian39 - 16.02.2014 21:11![]()
![]()
Volkan iyice şaşırmış artık ne yaptığı belli değil.Alper maçın yıldızıydı bence.Fırat´ta iyi maç yönetti nasıl olduysa.
:happy:
evet tekrar konuya dönebiliriz
Bu fb lesh oglu lesh, 10 kisilik kasimpasaya da puan kaybetselerdi ne gülerdim ama
MURAT ÖZEN @Muratozen1903 5 dk.
Hocam Ilker Meral`in Ersan`a gosterdigi kirmizi hakkinda bir Tweet atmanizi beklerdim. Besiktas maci Fener macindan onceydi. @ahmetcakar1
Yazık bunlarda potaya girmeye calısıyor herşeyde :crushed:
Ohaaaa markus merk babel pozisyona hazırlıklı değildi dedi
Öan adam takım arkadaşına bakıyor pasın geleceğini görüyor
Okan'cım nasılsın