STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Biz Bursa'yı evire çevire yendiğimizde demediklerini bırakmadılar. Daum dediler, Kazım dediler, Sercan dediler. Güzel futbol ve farklı galibiyetimizi değersizleştirmeye çalıştılar. Eskişehir'i yendik Eskişehir kötü dediler. Necati dediler. Bu kadar da ezik olunmaz be. Biz kendi maçlarımızı kazanalım da bu ezikler ne yaparlarsa yapsınlar.

köpeklerin havlamasına en büyük cevabı gelene gidene çakarak karşılık verilir yani top bizim topçularda her türlü vurun gelene gidene melonun yarısı kadar isteseler olayı bitiririz zaten

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZPul6fRKaRc[/media]

Şarkı dinleyip rahatlayalım

Benim anlamadığım hem Ahmet Çakar'a sallıyoruz hem de twitter de hakemi ona şikayet ediyoruz. Bizim bazı taraftarları da anlamak zor. Kardeşim şu yorumcu bozuntusuna niye prim veriyorsunuz anlamıyorum ki. Fener'in Rıdvan'la birlikte şakşakcısı medyada.

haftaya elazığ yaslar bu şikecilere yarın antalyaspor engelini kayıpsız geçersek küçük şikecilere koyarak puan farkını 1'e indirebiliriz

ok.gif
Sebastian39 - 16.02.2014 21:11

bos.gif

Volkan iyice şaşırmış artık ne yaptığı belli değil.Alper maçın yıldızıydı bence.Fırat´ta iyi maç yönetti nasıl olduysa.

:D:happy:

Benim anlamadığım hem Ahmet Çakar'a sallıyoruz hem de twitter de hakemi ona şikayet ediyoruz. Bizim bazı taraftarları da anlamak zor. Kardeşim şu yorumcu bozuntusuna niye prim veriyorsunuz anlamıyorum ki. Fener'in Rıdvan'la birlikte şakşakcısı medyada.

Halk bunları takip ediyor. Koyun çok ülkede, biz de bu durumu kullanmalıyız bence.. ;)

Ligin ikinci yarısında 2 galibiyet aldılar ikisi de içeride. Konya ve Paşa'yı nasıl yendiklerini biliyoruz. Hiç top oynamıyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ohaaaa markus merk babel pozisyona hazırlıklı değildi dedi

Öan adam takım arkadaşına bakıyor pasın geleceğini görüyor

1 haftadır aradıkları adaleti buldular sonunda.

emre,alves atılmadı

ofsayttan gol attılar

işte fenerbahçe nin istediği adalet bu. başka türlü bir halt olmaz bunlardan.

Arena ya geleceksiniz seve seve alıcaz o liderliği. Çok ciddiyim bu yıl kazanacağımız şampiyonluk yaşattığımız onca acıyı 5e katlıycak.

Çok şımardılar saldırdılar ve fenerbahçe ne zaman böyle yapsa başına 100 yılda bir yaşanacak şeyler geliyor. 2006-2010-2011temmuz

ok.gif
Sebastian39 - 16.02.2014 21:11

bos.gif

Volkan iyice şaşırmış artık ne yaptığı belli değil.Alper maçın yıldızıydı bence.Fırat´ta iyi maç yönetti nasıl olduysa.

:D:happy:

Onlara göre evet çünkü gökhan son adam değildi orda azizin dilinden düşürmediği görünmeyen hüçler var son adam olarak

Ohaaaa markus merk babel pozisyona hazırlıklı değildi dedi

Öan adam takım arkadaşına bakıyor pasın geleceğini görüyor

Yuh ya Babel gibi zeki bir futbolcu hemde? Resmen vurmadı orada.Merk'i bile bağlamışlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt