STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Adamlarin en iyi atak oyunculari yok. CANER,Webo,Sow. Bu ücü olmadan bunlar 1 gol atarsa yatsinlar kalksinlar dua etsinler. Bu Ersun bu oyuncularin yerini nasil dolduracak gercekten merak ediyorum. Bir de sezonun basinda herkes Fenerin yerlilerini övüyordu. Caner disi hepsi lesh su an. Gökhan Gönülün de ahi gitmis vahi kalmis. Taraftar neredeyse Volkandan nefret etme,"öldürme hissine kapilma" asamasina gelmis. Kuyt'un neden oynadigini bilen yok zaten.

Ersun hakkinda hic konusmayacagim :D Adamin ne mal oldugunu söylüyoruz forumca sezonun basindan beri. Bu adam ayarsiz, dengesiz calistiriyor takimi. Ee o kadar yüklenirsen,tabi takim bir gün tepetaklak düsüse gecer.

Volkan

GG Alves Kadlec H.Ali

Topal Meireles Emre

Alper Kuyt Emenike​

Böyle bir kadroyla cikarlarsa kesin en az bir puan kaybederler. Dizilise fazla takilmayin.

Volkan

GG Alves Bekir H.Ali

Topal Meireles Kadlec

Baroni

Kuyt Emenike

Boyle oynayacak. Emenike iyilesmezse saga Topuzu koyacak baroniyi forvet arkasi gibi.

Degisikliklerde de yine Alperi salihi sokacak oyuna.

Hakemin sayesinde 1 farkli yenerler ve olumuz bile yeter naralari atarlar.

Hakem dogru yonetirse yine sarilar kirmizilar havada ucar ve bu sefer stadi kesin yakarlar.

Ulan sadece lig de oynuyolar yinede dokuluyolar. Bide tr kupasi avrupa maclarida olsa bunlar surunur yeminle.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

az önce bir rüya gördüm. kpaşa maçında hakem emreye kkart gösteriyordu, emre de hakemi yere itip tekmeledi hakemde içeriye kaçtı ve maçı tatil etti. fbli hanzolar sahaya girdi sonra uyandım. hayırlısı bakalım :)

Ntvspor denen şerefsiz kanalda 26 dakika boyunca fener konuşuldu. Bir sonraki haber bizimdi ve tam bir buçuk dakika sürdü.

eurolig reklamı vardı. fenrin maçını söylerken 'heyecanın rengi sarı lacivert' filan sonra cuma günü galatasaray .. takıma konuk oluyor diye geçiştirdi sanki biz yunan takımıyız

paşanın bu maçtan puna çıkarabilmesi için kendini aşması lazım.

fener tel tel dökülecek olsa bile hakem yaratacak bi şekilde.

şikeciler yeterince bağırdı tff mhk el ele verirler maçı paşa doğranır

Macin kaderini hakem performansi belirleyecektir.Umuyorum adil olurlar.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Bu maçta gerekirse hakem atar golü, bir şekilde alırlar. İnanılmaz bir baskı olacak. Kasımpaşa'yı döve döve yenecekler maalesef. Hakem de buna göz yumacak.

Geri
Üst Alt