STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Rahat kazanamazlar ama kazanırlar, belki bir ihtimal beraberlik olur o da Paşa'nın girdiği pozisyonları değerlendirmesine bağlı, Konya falan acayip zorlamıştı, Paşa'nında etkili isimleri var hücumda.

2-1 falan alırlar.

Kasımpaşa berbat durumda. 2003-2004 yılında ki Beşiktaş gibi tepetaklak oldular.

Ah mac bugün olsa..ne olurdu... maclari bukadar arkaya alinca gicik olyior..

fb cuma, GS cumartesi en güzeli olur :D

Sow-Webo-Caner-Egemen kesin yok.

Meireles-Gökhan-Emenike muhtemelen yok.

Emenike zaten fizik gücüyle etkili olan oyuncu.Takımla çalışmalara daha Cuma günü başladı.Ne kadar etkili olur bilinmez.

Adamlar Bekir'i oynatacaklar o yüzden ellerinde türk oyuncu kalmadı Serdar'ı a2 den çağırdılar :D.

Kasımpaşa yerine başka bir takım olsaydı puan kesin derdim ama kasımpaşa helva gibi dağılıyor.

Merak ediyorum kondisyoner Ersun nasıl çıkacak maça...

içimden bir ses fenerin tamamen dağılacağı maç olacak diyor.en kötü beraberlik diyorum

umarim ilk golu Kasimpasa atar... fener bu sefer donduremez... imkansiz

pa$a atsin ilk golu :D 20-30 civari

aslinda Kasimpasa bu maci almasi lazim..Ama Fener bu maci vermez... Pasa 10 dakikda 1-0 öne gecer .. 44'te 1-1 olur ve Son Dakikalarda 2-1.

SPK dan kötü haber gelmis benim gözümde bu macin degeri pek kalmadi artik.

Ciddi sIkIntIlar söz konusu gelecek aylar. Birde taraftar Balotelli hayalleri kuruyor.

Forumdaki yorumlar tam istediğim gibi gidiyor.

caps-cilginligi--4053443.Jpeg

açıkcası bende bir şekilde bunların maçı kazandırılması için var güçleriyle birilerinin çalışacağını dşünüyordum.ancak şu an o kadar da karamsar değilim.açıkcası tribünlerin etkisine en az giren hakemlerden biri olan fıratı vermişler maça.şayet fırat caner olayının etkisinde kalmazsa bu eziklerin ben bu hafta ve önümüzde ki elazığ maçında puan kaybedeceğini ve liderlik koltuğuna tekrar oturacağımızı düşünüyorum.

çok yüksek ihtimalle bu maç sonunda 4-5 maç saha kapatma olayı ile bile kaşılaşabilirler.bir beraberlik yada mağlubiyette taraftarın sahaya gireceğini en azından sahaya yabancı madde yağdıracağını düşünüyorum.ki maç öncesi azize destek yürüyüşü falan da olacak ki hepsi maça güdümlenmiş olarak gelecek.maş bitmeden bile olaylar patlayabilir stadda geriye düşmeleri halinde.

açıkcası bende bir şekilde bunların maçı kazandırılması için var güçleriyle birilerinin çalışacağını dşünüyordum.ancak şu an o kadar da karamsar değilim.açıkcası tribünlerin etkisine en az giren hakemlerden biri olan fıratı vermişler maça.şayet fırat caner olayının etkisinde kalmazsa bu eziklerin ben bu hafta ve önümüzde ki elazığ maçında puan kaybedeceğini ve liderlik koltuğuna tekrar oturacağımızı düşünüyorum.

çok yüksek ihtimalle bu maç sonunda 4-5 maç saha kapatma olayı ile bile kaşılaşabilirler.bir beraberlik yada mağlubiyette taraftarın sahaya gireceğini en azından sahaya yabancı madde yağdıracağını düşünüyorum.ki maç öncesi azize destek yürüyüşü falan da olacak ki hepsi maça güdümlenmiş olarak gelecek.maş bitmeden bile olaylar patlayabilir stadda geriye düşmeleri halinde.

Daha geçen hafta Sivas maçında penaltı olayı olmadan evvel 2-3 gol kaçırdılar sanki maçın 90.dakikasında uzatmada gol kaçırmış gibi üzüldüler.

Keza Kayseri maçında fark 5 puana düşmüştü ilk yarı elleri ayaklarına dolandı.

Konya maçını bile güç bela aldılar.Ben bir sürpriz bekliyorum Kasımpaşa'dan.Fenerbahçe'nin bu şartlar altında gol atması bile çok zor...

Klasik, deplasman takımı öne geçer. İlk yarı 0-1 veya 1-1 biter. Paşa öne geçtiğinde klasik fener iç saha maçı deriz. Ancak Maç sonucu 2-2 biter. Hem forumun çoğu yanılır hem de fark 2'ye iner (IY/MS: 2/0 denenir).

Daha geçen hafta Sivas maçında penaltı olayı olmadan evvel 2-3 gol kaçırdılar sanki maçın 90.dakikasında uzatmada gol kaçırmış gibi üzüldüler.

Keza Kayseri maçında fark 5 puana düşmüştü ilk yarı elleri ayaklarına dolandı.

Konya maçını bile güç bela aldılar.Ben bir sürpriz bekliyorum Kasımpaşa'dan.Fenerbahçe'nin bu şartlar altında gol atması bile çok zor...

yarin 0-0 biter mac..tabii hakem ve dis etkenleri bilemem...

Geri
Üst Alt