STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

3-1 yada 4-1 kazanirlar. Kasimpasa ligin en les takimlarindan biri

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa 11'i: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Emre, Alper, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Samuel Holmen, Dirk Kuyt.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa 11'i: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Emre, Alper, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Samuel Holmen, Dirk Kuyt

Forvetsiz oynuyorlar :D Ilk 11 cok kötü... (Kuyt tek forvet oynyuor heralde)

Kasimpasa süpriz yapabillir...

Ayı

Gökhan - Alves - Bekir - Kadlec

Topal

Topuz
- Emre - Alper

Holmen

Kuyt

Kasımpaşa puan alamazsa ligden çekilsin.

fb'nin üst üste 3 hafta puan kaybettiği bir hafta hatırlamıyorum.3 puanı alırlar.eğer bu macta puan kaybederlerse daha da gt toplayamazlar :)

Fener gercekten bu 11 ile cikiyorsa hakem yardim etmezse gol dahi atamaz.

Bunlar baya zorlanir bu macta. Volkan cok kötü bu sezon. Gökhan iki senedir düsüste. Alves fos cikti, cok sert ve cirkef oynuyor,baska bir numarasi yok, en az 4-5 kirmizi karti atlandi bu sezon. Bekir bu sezon az forma sansi buluyor zaten. Bu üclünün yanina bir de Kadleci düsününce, gecmis olsun diyorum.

Orta saha da Alper disinda iyi adam yok. Topal ile Topuz kosuyorlar,baska bir ise yaradiklari yok. Ah pardon Topal " IKI ayagi ile sert ve isabetli sutlari" olan bir futbolcu diyorlar hep spikerler :D Emre ölmüs,bitmis, tempo falan kalmamis. Bence Baroni>Holmen. Holmen de ayni Salih gibi oynamaya oynamaya köreldi.

Forvette tek basina Köyt. Fener bu macta mutlaka puan kaybeder diyorum bu adamlar ile.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa 11'i: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Emre, Alper, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Samuel Holmen, Dirk Kuyt

Forvetsiz oynuyorlar :D Ilk 11 cok kötü... (Kuyt tek forvet oynyuor heralde)

Kasimpasa süpriz yapabillir...

kasımpasa adam gibi takım oolsa dedigin olurdu ama benim hiçç umidim yok umrarım dedigin gibi olur renkdas

Kasimpasa'nin yabancilari iyi aslinda. Viudez-Babel-Scarione üclüsü is yapmali.

paşa bu kadar rezil olmasa bişeyler olabilirdi ama bugünkü fener bile yener bu paşayı...

Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Emre, Alper, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Samuel Holmen, Dirk Kuyt

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

bence 4-6-0 taktikiyle oynuyacaklar orta sahani kalabalik tutub hakemin yardimiylada bir kirmizi ve birde penalti ile kazanacaklar :cool:

içimden bir his fb handikaplı kazanır diyor..

son 2 haftadır yanılmadım, umarım bu sefer yanılırım...

Fenerbahce de kazanir. Hicbirsey yapamasa, döve döve kazanir, hakemler bu hafta birsey diyemez.

Bizim pazartesi oynamamiz kötü oldu. Sevmiyorum hafta ici lig macini.

Son 2 maçı forumdan takip ettim çaktılar. Bu akşam yine burdayım. :)

Geri
Üst Alt