STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Emre ceza alacak mı bakalım, her şeye ceza verenler buna da verebilecekler mi?

Aydınus iyi oynuyor helal olsun (!) babelde tam dayaklık

İkinci yarının basında gol yememesi lazım paşanın.Dakkalar geçtikce daha fazla elleri ayaklarına dolaşacak.Paşa kontradan 1 gol bulursa bunlar bu maçı kaybeder.

ilk yarida aklimda kalanlar:

1. emre belözoglu kasimpasa kulübesine dogru: "anani s....cem" (kart yok, ceza yok)

2. fenev tribünlerinden gelen küfürler dolayi sesler kesildi (bakalim tff ceza verecek mi!!!)

3. bruno alves, aleks tascioglunun gözünün önünde adem büyük'ün dizine kasten vuruyor ama kirmizi veya sari karti gectim, faul bile verilmiyor! (pozisyon altta)

4. scarione'nin müthis hazirladigi pozisyonda ryan babel bos kaleye vur(a)madi

2. Dakikadan itibaren katlediliyor Kasımpaşa. Maç değil savaş oluyor sahada.

alves'in net kırmızısı yine es geçildi.

fenerli bir futbolcunun yere düşüp de faul çalınmayan bir pozisyon hatırlamıyorum koskoca ilk yarıda.

ikinci yarı tamamen gerginlikle geçecek.

futbolcu taraftar elele verip hakemin üstüne oynayacaklar.

daha doğrusu çirkefliğin dozunu arttıracaklar.

Millet görüntü paylaşmak yasak maalesef, forumu zor durumda bırakmayın.

Alves i bırakın asıl serefsizlik holmen in pozisyonu adam takılıp düşüyor düşerken topu eliyle tutuyor sarı kart önceden sarısı var bunu bilen fırat şerefsiz faul çalıyor kasimpasalilar guluyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

gecen hafta verilmeyen bir penaltıyı ülkenin en önemli gündem konusu yapan şeref yoksunları bu kırmızı kart pozisyonunun lafını bile edecek mi cok merak ediyorum.

Biz maçalarımızı alalım her türlü şampiyon oluruz

Hemde puan farkıyla

Muhammed MUTLU ‏@Muslera344 7 dk.

@RasimOzan_K @ahmetcakar1 @_ertemsener @umitozat76 HACI AHMET, BABELİN POZİSYONUNDAN DA RAHATSIZ OLACAK MISIN BAKALIM AKŞAM ??

Muhammed MUTLU ‏@Muslera344 5 dk.

@RasimOzan_K @ahmetcakar1 @_ertemsener @umitozat76 YA BU KÜFÜRLERE NE DİYECEKSİN HACI AHMET?? [url]https://vine.co/v/M791rAuEPVP[/URL]

Muhammed MUTLU ‏@Muslera344 4 dk.

@RasimOzan_K @ahmetcakar1 @_ertemsener @umitozat76 HACI AHMET YA BU POZİSYONDAN DA RAHATSIZ OLACAK MISIN ?? pic.twitter.com/4sgXHqz7Y2

Rıdvan köpeği Alves'in pozisyonu için birşey desene. Objektif köpek.

ilk yarida aklimda kalanlar:

1. emre belözoglu kasimpasa kulübesine dogru: "anani s....cem" (kart yok, ceza yok)

2. fenev tribünlerinden gelen küfürler dolayi sesler kesildi (bakalim tff ceza verecek mi!!!)

3. bruno alves, aleks tascioglunun gözünün önünde adem büyük'ün dizine kasten vuruyor ama kirmizi veya sari karti gectim, faul bile verilmiyor! (pozisyon altta)

4. scarione'nin müthis hazirladigi pozisyonda ryan babel bos kaleye vuramadi

Hmmm her şey anlaşıldı şimdi.

Babel'in "kacirdigi" o an varya hic normal degil? Adam bos kaleye resmen cekmedi

Hayatimin anlami "Galatasaray"

Geri
Üst Alt