STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Cok merak ediyorum umit ozat ahmet cakar ne dicekler bu oyuna bu hareketlere verilmeyen kirmiziya.

Insani dindenn imandan cikartir bu adi pislikler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu su emre futbolcu birakmaden fener formasi altinde bir tane maca gelsin sahamiza cokmu sey istiyoruz hep sakat hep sakat bizim mactan once.

Dakika 68, 10 kisisin, babel macin basindan beri sahada yok sen hala degisiklik yapmiyorsun. Mac izlemeye gelmis bu

timthumb.php

Ben emre'ye küfredicem

Beyler kendinize gelin, her 2 mesajdan birisinde ''şerefsiz vs...'' hakaret-argo küfür var. Buranın bir forum olduğunu ve bu tarz mesajların yasak olduğunu unutmayın lütfen.

Sen de goruyosun olaylarii allah askinaa

Yahu tezgah çok belliydi. Artık düğmeye bastılar bunlar. Bir şekilde durdurmak lazım.

Cok merak ediyorum umit ozat ahmet cakar ne dicekler bu oyuna bu hareketlere verilmeyen kirmiziya.

Insani dindenn imandan cikartir bu adi pislikler.

Hic birsey demeyecekler. Fener yeaaah,Fener ouuah diyecekler. Bu kadar basit.

Beklenti içine girmeyin dediydim. Bir şikeci ve adi Bursa'yı yendi. Diğeri de Paşa'yı yener. Biz bu Paşa'ya puan kaptırırsak asıl bize yuh olsun.

Antep'i yenememişiz boşversenize. Haftaya belli olur işin rengi. Yenersek şikecileri işler değişir. Aksi her sonuçta berberlik dahil zor.

Fenere saygi mi vermeliyiz simdi? Anlamadim..

geçen hafta evinde bjkden 3 yemiş takımın şampiyonluk yarışı veren ve lider olan fenerbahçe deplasmanında puan almasını mı bekliyordunuz? Fener evinde puan kaybetmez. Bırakın bu tür maçlarıda kazansınlar. Celallenmeye gerek yok..

sinan engin ahmet cakar ve umit yan yana oturmus maci izleyip kahkaha atiyorlarmis.

Geri
Üst Alt