STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Evet rıdvan ofsayt değil dedi daha fazla gitmeyin pozisyonun üstüne rıdvan dediyse iş biter

ahmet çakarın rahatsızım twitlerini haber yapan sporx fb aleyhine twit atınca haber yapmıyor :)))) tahir kum şike tapelerini felan görünce şaşırmamak gerek zaten

bakın bu feneri arenada öyle böyle yenmememiz lazım ağır rencide etmemiz lazım

Neyi beklerlerse beklesinler. Anadolu'nun işlek caddesinde suçlunun biri yürüyüş yapıyor. Bu adaletin eksikliğidir, biz daha çok Ab diye ağlarız..

bilmiyorum da bizim yöneticiler ya su altından saman yürütüp bunlara kobrayı salacaklar.yada bize dokunmayan bin yaşasın diyecekler de öyle böyle dokunduruyorlar hertürlü

Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.

Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .

gün gecmiyor ki, senden "üyeligimi silin" cümlesi cikmasin.

Madem bu kadar istiyorsun, siliversinler üyelgini.

2.golde kuyt ofsaytta değil ama hakem takdir haklarını fenerden yana kullandı alvesde net kırmızı

gün gecmiyor ki, senden "üyeligimi silin" cümlesi cikmasin.

Madem bu kadar istiyorsun, siliversinler üyelgini.

Sen ne diyorsun birader, ahmet abiye sen ne diyorsun öyle! Sanami soracak üyeligini silmesi gerektigini!

Ahmet abi bu forumda herkesin sevdigi saydigi cok saygideger bir üyedir, konusacaksak saygi ve sevgi ile konusalim haddimizi bilelim!

Şu fotoyu özelden bana atın lütfen. Hani fb'li futbolcular faşistçe ayaklarına basıyor Kasımpaşalı futbolcuların.

Bekir: "Temiz mac oldugunu düsünüyorum."

roflmao.gif

Fatih hoca yok süper finaldeki gibi kontrolsüz saldıracağımızı düşünmüyorum mancini hücum pres ve hızlı hücumlarla yaracaktır şikecileri

Geri
Üst Alt