STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Bilica = Fener kazanir. Bu adam bizim Dany den daha beter bir stoper.

Elazığ kötü takım

Şikeciler yener.

Elazığ şu anda alttan ilk 5-6 takım içinde haftalardır en iyi top oynayanı. Bir elazığlı olarak her hafta izliyorum maçlarını. Bu maçtan ciddi anlamda ümitliyim, hakem devreye girmezse Elazığ bu maçta en kötü beraberlik alacak inş.

Elazığ gibi soğuk bir memlekette gece maçı neden oynatır diye fenerasyona çok kızmıştım Aydın'ın sakatlandığı maçta. Şimdi ise tebrik ediyorum fenerasyonu.

evet beyler maci özetliyorum. ilk yarida 1-0 biten mac, 1-2 bitti, son dakikada sikeciler maci aldi.

Bilica 5-6 haftadır stoper oynamıyor, defansif orta saha oynatıyor ve ciddi ciddi olumlu anlamda meyvesini verdi bu değişiklik. :) Son 5 lig maçında bi kez yenildik sadece gerisi galibiyet :)

Sevindim renktas. Elazig maclarini pek seyretmedigim icin bilmiyordum. Eger gercekten olumlu isler yapiyorsa, orada dursun, stoperden uzak dursun yeterki :D

ne sacmaliyosunuz lan bilica takimin en iyisi

okan iyi akil etti o isi (kendisini sevmem)

serdar - deniz - onur uclusu gayet pozitif bir uclu

tello da bir ustad

elazig yener (inch)

Serdar Özkan oynamalı.Bu maçtan ümitliyim.Penaltı olacağını tahmin ediyorum.

2 Serdar da oynamalı,sagda Gürler solda Ozkan,ikisi de ettkili oynuyor...

Okan iyi takım yaptı. Bilica libero oynuyor. Çağlar stoper. Çağlar solbek oynarken bu kadar verimli değildi lan.

Aydın Karabulut gidince çok saçma bulmuştum fakat kanatlarda Serdar Özkan-Serdar Gürler çok iyi durumdalar. Önde de Deniz Yılmaz formda.

Ayrıca hava gayet iyi, stadyum full olacak.

Elazig saha ve iklim sartlari olarak kötü bir deplasmandir herzaman. Pazartesi ve aksam maci oldugu icin Elazig'dan puan falan beklemek mantikli. Ama yine de Fener rahat alir gibime geliyor.

Sow iyilesmis,Emenike kadroda olsa da ben berabere bitecegini düsünüyorum..

Geri
Üst Alt