STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Elazig saha ve iklim sartlari olarak kötü bir deplasmandir herzaman. Pazartesi ve aksam maci oldugu icin Elazig'dan puan falan beklemek mantikli. Ama yine de Fener rahat alir gibime geliyor.

kayseri takimlari dusecek bosuna cirpinma murphan

bunlar neden bugun diyilde yarin oynuyor ?

trabzon yarin oynamaliydi sikecilerde bugun

Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

18 tamamlayamayan 1,5 stoperli lig lideri

Çeptalk

Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

18 tamamlayamayan 1,5 stoperli lig lideri

Çeptalk

Çok geniş kadroları var canım ya öyle böyle değil :D Bide en iyi kadro bizde demezler mi hahah

Çok geniş kadroları var canım ya öyle böyle değil :D Bide en iyi kadro bizde demezler mi hahah

Bunların inanılmaz bir maaş yükü var daha da kötüsü.

Emenike : 2.4 milyon euro

Sow : 2.6 milyon euro

Alves : 2.5 milyon euro

Ayı : 2.5 milyon euro

Meireles : 2.5 milyon euro

Topal : 2 milyon euro

Egemen : 1.75 milyon euro

Bekir : 1.25 milyon euro

G.Gönül : 1.75 milyon euro

Kadlec : 2.1 milyon euro

Belöz : 2 milyon euro

Köyt : 2.75 milyon euro

maç başıları saymadım bile.Bunlar felaket batacaklar...

Fenerbahce agir favori olmasina ragmen, icimde bir his var acikcasi.

1. Mac pazartesi. Fenerbahce haftaici maclarinda genelde takiliyor

2. Fenerbahce´nin baya eksigi var. Özellikle defans hattinda.

3. Emre gibi maclari sokak kavgasina ceviren bir karaktersiz de yok.

4. Elazigspor cikista olan bir takim. Güclü olmasalar da, birsey oynamaya basladilar.

Belki bir beraberlik cikabilir. Neden olmasin?

Fenerbahce agir favori olmasina ragmen, icimde bir his var acikcasi.

1. Mac pazartesi. Fenerbahce haftaici maclarinda genelde takiliyor

2. Fenerbahce´nin baya eksigi var. Özellikle defans hattinda.

3. Emre gibi maclari sokak kavgasina ceviren bir karaktersiz de yok.

4. Elazigspor cikista olan bir takim. Güclü olmasalar da, birsey oynamaya basladilar.

Belki bir beraberlik cikabilir. Neden olmasin?

Fener çok puan kaybedecek daha.O yüzden bu maçı takip etmeyi anlamsız buluyorum.Bizim deplasmanda kazanmaya başlamamız lazım şampiyonluk için.

Evinde son 4 maçı iyi oynayarak ve farklı galibiyetler ile kazanmış bir Elazığspor var.Deplasmanda da maç kazanmaya başladılar, iyi bir hava yakaladılar.Fenerbahçe'den bir iki ismi kitle zaten pozisyon vermezsin.Gerekli önlemleri Okan hoca alacaktır, bu maçın ben en kötü ihtimal berabere biteceğini düşünüyorum.Normal olanı budur, 6 tane eksikleri var ve hepsi kilit oyuncuları, bu takımı çok etkiler.Deplasman karneleri zaten ortada.Stres ve baskıda var üzerlerinde.Elazığspor kendi evinde son 4 maçta ne yapıyorsa onu yapsın kazanır.

Elazigsporun kazanacagini dusunuyorum 1 haftadir... puan farki 3 e iner

2-1 alirlar.

Elazığ şu anda alttan ilk 5-6 takım içinde haftalardır en iyi top oynayanı. Bir elazığlı olarak her hafta izliyorum maçlarını. Bu maçtan ciddi anlamda ümitliyim, hakem devreye girmezse Elazığ bu maçta en kötü beraberlik alacak inş.

Bir Elazığlı olarak katılıyorum. Ancak bu maçta kanatlar bizim akıbetimizi belirleyecek. Son haftalarda formda bir Onur Ayık izliyoruz. Serdar Gürler ve Serdar Özkan'da yabana atılmaması gereken oyuncular. Elazığ bu maçtan puan alır diye umuyorum.

Elazığ'ım alacak bu maçı. Son haftalarda çok iyi top oynuyoruz. Ayrıca Elazığ'ı Sivas-Erzurum gibi düşünmeyin. Elazığ merkez iklimi barajlardan dolayı daha ılıman. Yani soğuk hava ciddi bir etken değil.

şikecilerin hüseyin göçekle barışma maçı olacağı için, elazığ puan almak istiyorsa hakemide yenmesi gerekiyor bu maç. uydurma penaltı, elazığ aleyhine kartlar, elle atılan goller bu tip şeyler görebiliriz yüksek ihtimal

Geri
Üst Alt