STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Her puan kaybinda bi aglamalar, suclamalar. Kötü oynadik diyen yok. Barcelona´siniz zaten siz.

Yemezler kardesim. 1 puan aldiginiza yatin kalkin da sükredin. Kanirta kanirta gececegiz sizi, cildiracaksiniz.

4 puan az degil. Ayrica TTA'da Fener'i o kadar kolay yenecegimizi zannetmiyorum. Bu puan farklara, nasil olsa Feneri yeneriz diye gozumuzde kucultuyoruz, ama olur da yenmezsek, hesaplar tamamen karisir.

Katiliyorum, büyük konusmamak lazim fakat forma bakarsak biz daha iyi oldugumuzu belli oluyor.

Ayrica bizim tek sorunumz dis saha maçlari, onlarida rahatça, gol yemeden yenebilirsek rahat sampiyon oluruz.

Fener artik puan kaybeder.

Fener bundan sonra maksimum 2 puan kaybı daha yapar.Bence beklenenden çok puan kaybı yaptılar şu ana kadar.Erken yaptılar daha doğrusu.Ama Antep ve Antalya maçlarında berabere kalarak değerlendiremedik bence bunu.Evimizdeki maçları kazanmamız zaten beklenen bir şeydi.

dalgamı geçiyosunuz siz ya ne 2 puanı daha bizle trabzonla beşiktaşla oynuycaklar hadi hepsini geçtim bizim kazancağımızadam inanmıyosunuz nası galatasaraylısınız?

GALATASARAY RUHU ‏@GS_RUHU 19 dk.

Kuruyan Barajlar ve Küresel Isınma Temalı Tweet :

Ayva Çiçek Açmış Yaz mı Gelecek.?

Fener Arena'ya Nasıl Gelecek..?

Demekki neymişşşş? maça her hızlı başlayan takım maçı kazanamazmış. Ör: fernerlilerin dediği,' sivas maçında penaltı olsaydı bu maçı alırdık'. Bir atasözümüz de derki; hızlı uçan kuşun b.ku seyrek düşermiş.

Kenara atılıyormuş ve konuşulmuyormuş Fenerbahçe'ye karşı yapılan hatalar. Volkan öyle diyor. Sıkıntılı beyni.

Geri
Üst Alt