STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Geçen sene bizim maçta isabetli şut sayısı 1, çekilen şut sayısı 2, bizim şutumuz 25-35 arası idi. Maçı 1-0 kaybetmiştik.

G.Birliği'nin stili bu aynı stille Arena'ya da gelip bizi de kitleyecekler o zaman da bu kadar soğukkanlı olabilecekseniz sorun yok.

Antalya, G.Birliği gibi katı defans yapan takımları açmak zordur. Ya hakemle itelenerek (bu gün olduğu gibi) ya da erken goller bularak becerebilirsiniz bunu. F.Bahçe bulamamıştı ve maç kitlenmişti.

Takımın başında Fuat Çapa gibi adam değil de Şifo gibi adam olmayan olursa olacağı o.

gençler ligde kalsında asıl şifo denen rezil adamı konuşalım. ne zaman bir fener maçı olsa adamın top oynattığını görmedim

resmi hesaptır

Bhqc11iCQAAWCzr.png

Bizim kulüpden cok sert bir acıklama bekliyorum.Düsürmezsen bu hırsızları böyle devam ederler sikeye.

Şike sezonunda ankaragücünü 6-0 yendikleri maçta 3 net penaltı veren yine bu itti.

Ligden Cekilirim Yaz TFF ' ye Yolla Penaltılar Anında Cebine Gelsin :trollfacce.gif:

Fenerbahçe gerçekten utanmaz,arlanmaz bir kulüp.Bugün daha iyi görüldü bu.

Hakem hatası olabilir,bir şey diyemem de,aleyhlerine yapılınca cemaat bitirmeye çalışıyor,Atatürkçüyüz vs. vs.,lehlerine yapılınca hakem çok iyi,tarafsız hakem,ağlamayın Gsliler vs..

Rıdvan bile ilki penaltı degil dedi siz hala ilki penaltı diye tutturmussunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan Cüneyt umarım dünya kupasından hemen önce ayağın kırılır , üstüne çapraz bağların kopar ,

hakemlik hayatın bitsin inşallah

Gökhan Gönül denen onun bunun çocuğu konuşsun bakalım şimdi, karaktersiz köpek! Omuza çarpan topa el el diye yırtınıyordu. Bunun kadar sinsi olanını görmedim, Emre ve Volkan'dan bile daha karaktersiz olabilir hatta o derece.

yav sizene g.birligi b.k gibi oynamista orta sahayi gecememiste kaleye sut atamamista hayret birsey,o rezil takima bile hakem yardimi olmadan gol atamayacak sikeci reziller vardi sahada mesele bu,mesele uydurma penaltilar olmasa macta gol falan olmazdi

+fenerli futbolcu: Tansiyonum Düştü hocam.

-Cüneyt Çakır: PENALTI!

Şİmdi Alperin jumpingini bi daha izledim.

Bu yaşta bir futbol seyircisiyim. Hayatımda ilk kez rakibin ayağına basan kişinin lehine penaltı verildiğini gördüm.

Geri
Üst Alt