STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Rıdvan:

"1.si şüphesiz penaltı.2.si şüpheli penaltı...ama ben hakem olsam verirdim.."

Onu biliyoz sen şrfsz yalakasın olum çünki.

Ligtv penaltilari birakmis fenevin "olaganustu" performansini konusuyor

Birazda hakemin "performansini" konusun

simdi volkan ile gg cikip isyan etmiyeceklermi fb yoneticileri kimseyi tehdit etmiyorlarmi ?

Rıdvan Dilmen: Penaltıların penaltıyla alakası yok.Cüneyt Çakır eyyam yaptı fbnin galibiyetine gölge düşürdü

iki pozisyonda net penaltı bana göre.

maçın tamamını izleyemedim hakem nasıldı bilmiyorum, sadece 2 penaltının olduğu bölümü izledim yaklaşık 25 dk falan.

allahtan macin tamamini izlememissin yoksa bu futbol bilgisi(!)ile hakem sikecileri yakti 2 tane verdi 3 tanede emenikenin penaltisini vermedi falan gibi bir mesaj yazardin

maçın tamamını izleyemedim hakem nasıldı bilmiyorum, sadece 2 penaltının olduğu bölümü izledim yaklaşık 25 dk falan.

Kral suyu

• Kral suyu, asitlerin az etki ettiği ya da etki etmediği altın ve platin gibi metallerle tepkimeye girebilen kuvvetli bir asit çözeltisidir. Hidroklorik asit ve Nitrik asitin 3:1 oranında göre karıştırılmasıyla oluşur. Vikipedi

Buhar basıncı: 2,1 kPa

:encouragement::encouragement: aç karna ağızda gargara yap , sonra yut iyi gelir.

Bir oyun var elle oynanıyor, ondada gol atmak var adı hentbol öneririm,futbol izlemeyin bence.

Penaltı verilebilir falan desen neyse de, ama net penaltı dersen şüphe ile bakarım sana.

çünki net ikincisi sahtekarlık, 1.si omzundan dönüyor. şahsi fikrim değil gerçek :happynew:

2 side penaltı değil. 1.si %100 penaltı değil. hakem döt korkusundan verdi. 2.de alper hakemi aldatıyor net biçimde ama cüneyt buna heryerde penaltı veriyor başka hakem olsa vermezdi. bu alper bunu sürekli yapıyor hakemler artık dikkat etmeli. cüneyt 2 haftadır 4 penaltı çalmış bu maça verilmesi boşuna değil herşey planlı. ancak maça gelicek olursak fb bu maçı zaten alırdı penaltı olmasada alırdı. gb atak bile yapmadı top tutamadı bir tane şutu yok. ama bu hakemi ilgilendirmez sen o penaltıyı verme niye veriyorsun?

İlki kesinlikle ve kesinlikle penaltı değil.Birkaç kişi yazmış, yok top yön değiştirmişmiş de.Yahu kol doğal konumunda ki top omuz civarına çarpıyor zaten.

İkincisinde Alper'in sol diz rakiple temas halinde.Yüzde 50 50.

Geri
Üst Alt