STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Bhqgth_CIAAxQV8.png

bunun sonucu 2 penaltı

[attachment=8263:Adsız.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 158
Gökhan Gönül denen onun bunun çocuğu konuşsun bakalım şimdi, karaktersiz köpek! Omuza çarpan topa el el diye yırtınıyordu. Bunun kadar sinsi olanını görmedim, Emre ve Volkan'dan bile daha karaktersiz olabilir hatta o derece.

gg yi önceden sevedim ama bu emreden şerefsiz çıktı. döte başa el der dikkat edin her maçta 10 kez el var diye itirazı vardır bunun rakibe faul yapar tekme atar itiraz eder. bununda emre gibi fizik kalitesi düştü elleri çenesi konuşmaya başladı.

gg yi önceden sevedim ama bu emreden şerefsiz çıktı. döte başa el der dikkat edin her maçta 10 kez el var diye itirazı vardır bunun rakibe faul yapar tekme atar itiraz eder. bununda emre gibi fizik kalitesi düştü elleri çenesi konuşmaya başladı.

Bu şerefsiz ilk yarıda bizimle oynadıkları maçta da, maçın başında kendini yere attı, sonra hakeme koştu hocam kur'an çarpsın penaltı diyerek. Maçın sonunda da, o pozisyonda penaltı yoktu, kendimi atmış gibi görünmekten utanıyorum tarzı bir şeyler dedi. Öylesine sinsi, öylesine karaktersiz bir herif bu. Volkan ve Emre bunun yanında rahip gibi kalır.

mail adresimi vereyim oraya yaz ne yazacaksan terbiyesize bak napacaksın küfürmü edeceksin ?

Asıl terbiyesiz sensin burda gelmiş insanları tahrik ediyorsun en fanatik fblinin bile penaltı değil dediği pozisyonlara kesin penaltı diyorsan bundan şu sonuçlar çıkar ;

1. ya futboldan anlamıyorsun

2. gerçek anlamda gözünde sorun var

3. burda insanları tahrik edip ceza almalarını istiyorsun başka izahı olamaz

Ulan bizim futbolcularda da biraz hırs varsa sezon sonuna kadar en iyi şekilde mücadele edip şampiyonluğu kazanırlar.Bu sezon şampiyon olursak lig tarihinin en değerli şampiyonluğu olur.Bir kulüp bu kadar mı aşağılık olur?Her zaman söylerim taraftarlarıyla,yöneticileriyle,futbolcularıyla alayı katıksız bunların

ersun 6 puanimiz çalindi şu an 10 puanla önde olmamiz gerekiyordu diyor. yüzsüz şerefsizler.

3 Temmuzdan sonra ; " Para var şike yapıyoz, sizde para yok yapamıyonuz sonra kıskanıyonuz bizi" diyen

Ama sonrasında " Herkes yapıyo biz yapınca mı suç oldu" ya çeviren,

Şimdilerde ise TFF binası basıp bununla da övünen bir camia ile karşı karşıyayız...

Yani normal bir ortam yok... Ha normal insanlarda yok, normal camialarda,normal kurumlarda...

Türk futbolunda mafyalar kanserli hücreler haline geldiler

Tehditler dizboyu adamlar tehditlerin karşılığını da alıyorlar işin kötü tarafı o

[quote="Gürsu Şarkaya, post: 7715277, member: 18983"]iki pozisyonda net penaltı bana göre.

maçın tamamını izleyemedim hakem nasıldı bilmiyorum, sadece 2 penaltının olduğu bölümü izledim yaklaşık 25 dk falan.[/quote]

acili arayin.

Geri
Üst Alt