STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

Skorer ‏@SkorerCom 14 dk.

Fener 'Çakır' keyif! 2-0 [url]https://skorer.milliyet.com.tr/fenerbahce-2-0-genclerbirligi/fenerbahce-genclerbirligi/detay/1844778/default.htm…[/URL] pic.twitter.com/aHEowqLHLs

BhqeDo4CQAAQ6Lb.jpg

rıdvan ne yorum yaptı bilmiyorum ama ilkinde adam elini göğsünde tutsa penaltı olmayacak ama eliyle topa vuruyor. ikincisinde çalımı yiyor rakibinin önüne ayağını koyuyor, alperde aldı penaltıyı.

yaw he he ceza almayalım şimdi

gözünle izle maçları adamın omuzuna çarpıyor diğerinde de alper atıyor kendini

Rıdvan:

"1.si şüphesiz penaltı.2.si şüpheli penaltı...ama ben hakem olsam verirdim.."

Onu biliyoz sen şrfsz yalakasın olum çünki.

Sözde tarafsız olmaya calısıyor ama adamın gidisinden belliydi kendini yere atacagı.Sicilindede kendini yere atmaları meshur bu cocugun.

Gökhan Gönül denen onun bunun çocuğu konuşsun bakalım şimdi, karaktersiz köpek! Omuza çarpan topa el el diye yırtınıyordu. Bunun kadar sinsi olanını görmedim, Emre ve Volkan'dan bile daha karaktersiz olabilir hatta o derece.

çok şerefsiz birisi çok sinsi olduğu için millet adam gibi adam diyor

Pozisyonlara penaltı değildi diyenler antu'dan devam etsinler.

bırakın rıdvanın ne dediğini onun açıklamasına sığınacak değiliz neyin ne olduğu zaten ortada !

+Fenevli futbolcu : Tansiyonum düştü hocam...

Cüneyt Çakır : PENALTI

ASLAN RUHU ‏@ASLAN_RUHU 24 sn.

Mehmet ÖZDİLEK :'..içeride Feneebahçeden baskı yiyeceğimizi bekliyorduk ama Cüneyt Hocadan bu kadar baskı yiyeceğimizi beklemiyorduk'

Alper potik;hocam cebimden bozuk para dustu

C.cakir:penalti

İlk penaltıyı doğru bulmuştum ama sağolsun bir arkadaşın koyduğu bu link sayesinde penaltı olmadığını gördüm ,

2. si çok net bir sarı kart ben düdüğü çalınca sarı verecek sandım ,

resmen rezillik , terörle-tehditle-anarşiyle 3 puan aldılar ,

ama inanıyorum ki Allahın adaleti şaşmayacak küme düştükleri gün yemin olsunki kendi çapımda hayır yapıp çocuk sevindireceğim Allah şahidimdir .

iki pozisyonda net penaltı bana göre.

maçın tamamını izleyemedim hakem nasıldı bilmiyorum, sadece 2 penaltının olduğu bölümü izledim yaklaşık 25 dk falan.

Rıdvan Dilmen: Penaltıların penaltıyla alakası yok.Cüneyt Çakır eyyam yaptı fbnin galibiyetine gölge düşürdü

Penaltı verilebilir falan desen neyse de, ama net penaltı dersen şüphe ile bakarım sana.

çünki net ikincisi sahtekarlık, 1.si omzundan dönüyor. şahsi fikrim değil gerçek :happynew:

abi şüphe ile bakma konusunda cevap vermiyorum büyüğümsün.

1.sini şimdi tekrar izledim bence eliyle vuruyor

2.sini tekrar izlemedim ama alper orada aldı penaltıyı.

Geri
Üst Alt