Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
2-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon için bu maç bence sezonun en önemli maçı:kupa: yapılan haksızlıklara verilecek en iyi cevap sahada net bir skorla alınacak galibiyettir :ka05: bu arada Trabzon taraftarı da son derece sakin davranmalı tahriklere kapılmadan maçı izlemeli ve atılacak gollerle coşmalı:GOOL: feneri eli boş göndermeliD:cheeky-smiley-022:
4-2 TS alir
Bu mac icin kafa yormayin bile arkadaslar. Banko Trabzon yenecek. Ama haftaya puan farki yine acilacak.
gerilimin trabzona yaramadığı kesin. o yüzden ben haminin yerinde olsam futbolcuları sakin bir biçimde hazırlardım maça. alacakları bir beraberlik bile bizim için yeterlidir, daha fazla bi beklentim yok trabzondan. çünkü son derece sıradan bir takım
Fener 2-3 farkli öne gecerse mac tamamlanmaz, taraftarlar sahaya falan iner mac yarida kalir.
Geçen sene hiçbir şey olmadı.Bu bahsettiğiniz şey Galatasaray,Kadıköy'de 2-3 farkla önde olursa olur.Veya son dakikaya önde girersek skor farketmeksizin.