STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Trabzon için bu maç bence sezonun en önemli maçı:kupa: yapılan haksızlıklara verilecek en iyi cevap sahada net bir skorla alınacak galibiyettir :ka05: bu arada Trabzon taraftarı da son derece sakin davranmalı tahriklere kapılmadan maçı izlemeli ve atılacak gollerle coşmalı:GOOL: feneri eli boş göndermeli:DD:cheeky-smiley-022:

galip gelmeleri halinde 4.sıraya geliyorlar sırf bunun için çaba göstermeleri gerekir...

Valla caktirmamaya calissak da, bizim icin cok önemli bir mac.

Galatasaray da Fenerbahce de evindeki maclari kazaniyor bir sekilde.

5 deplasman kaldi. Kaybettiler kaybettiler, yoksa isimiz baya zor.

Tabi bizim de her maci almamiz gerekiyor bu saatten sonra.

bu beyinsiz camiaya kaldıysa işimiz vay halimize kendi işimizi kendimiz görecez ve bu feneri arenaya gömecez.

gerilimin trabzona yaramadığı kesin. o yüzden ben haminin yerinde olsam futbolcuları sakin bir biçimde hazırlardım maça. alacakları bir beraberlik bile bizim için yeterlidir, daha fazla bi beklentim yok trabzondan. çünkü son derece sıradan bir takım

Beyin felci geçirmis bir fenerlinin paylastigi resim

zokora-nin-emre-belozoglu-nun-elini-sikmayisi_320310.jpg

ts avrupa kupalarına katılması için bu maçı almaktan başka çareleri yok 4. sıraya çıkacaklar kazanırlarsa...

gerilimin trabzona yaramadığı kesin. o yüzden ben haminin yerinde olsam futbolcuları sakin bir biçimde hazırlardım maça. alacakları bir beraberlik bile bizim için yeterlidir, daha fazla bi beklentim yok trabzondan. çünkü son derece sıradan bir takım

1-0 Ts alır bu maçı.Görün de bakın.

En kötü beraberlik alır ts.

Fenerden iyi oynayacağının garantisini veriyorum

tapa tapa duuu

Nedense ben bu trabzona bir turlu guvenemiyorum. Yarinda hic kazanabileceklerini sanmiyorum

Trabzon'da birileri puan tablosunu gördü mü bilmiyorum ama yenerlerse bu sene ilk defa 4.siraya yükselecekler. Trabzon seyircisi sadece maca odaklanip oyunculara destek olmali. Trabzon'un bulacagi erken bir gol süper olur.

Fener 2-3 farkli öne gecerse mac tamamlanmaz, taraftarlar sahaya falan iner mac yarida kalir.

Geçen sene hiçbir şey olmadı.Bu bahsettiğiniz şey Galatasaray,Kadıköy'de 2-3 farkla önde olursa olur.Veya son dakikaya önde girersek skor farketmeksizin.

Nasil hic bir sey olmadi?

Fenerbahce korner bile kullanamadi, yabanci madde yagidi sahaya hep.

Hem bu sene ortam daha bi gergin, bide 2-3 farkli geriye düserlerse sorun olur bence.

Insallah olmaz tabi.

Geri
Üst Alt