STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Mesele aslinda Trabzonspor´un ne kadar güclü oldugu degil zaten.

Fenerbahce deplasmanda istisnasiz her takima kaybedebilir bizim gibi. Bizden hicbir farklari yok.

Trabzonspor olmus, Erciyes olmus, gercekten bir farki yok. Fenerbahce kötü bir takim.

Ayrica haftaici olmasi da bir avantaj, cünkü genelde puan kaybediyorlar.

Ama Trabzonspor bu Fenerbahce macinin baskisini kaldiramiyor acikcasi. Tek korkum bu.

Trabzonspor taraftari da bir kere adam gibi destek versin. Bir kere. Kendi takimina zarar vermesinler artik

nezaman fener yenilir desek yeniyor şikeciler.

fener trabzona tecavüz eder bu maç :rolleyes:

Fener ne zaman mutlak kazanmasi gerekse trabzonu yenmistir. Ben en son trabzonun feneri yendigi tarihi unuttum o nedenle hic umutlanmiyorum. Tahminim 3-1 sikeciler alir.

fener 1-2 gol one gecerse bari su emrenin kafasini yarsa trabzonlu taraftarlar. ne guzel olur.

Trabzon için bu maç bence sezonun en önemli maçı:kupa: yapılan haksızlıklara verilecek en iyi cevap sahada net bir skorla alınacak galibiyettir :ka05: bu arada Trabzon taraftarı da son derece sakin davranmalı tahriklere kapılmadan maçı izlemeli ve atılacak gollerle coşmalı:GOOL: feneri eli boş göndermeli:DD:cheeky-smiley-022:

Trabzon için bu maç bence sezonun en önemli maçı:kupa: yapılan haksızlıklara verilecek en iyi cevap sahada net bir skorla alınacak galibiyettir :ka05: bu arada Trabzon taraftarı da son derece sakin davranmalı tahriklere kapılmadan maçı izlemeli ve atılacak gollerle coşmalı:GOOL: feneri eli boş göndermeli:DD:cheeky-smiley-022:

bu hafta çok büyük ses getirecek birey yapacaz demişler,maçta başkanlarını istifaya çağıracaklar sanırım.laz beyni ile maçı da verdirirler,hiç mi hiç umudum yok ne yazık ki

Meireles de sakatlanmis. Trt Spor da son dakika gectiler demin.

sivasın yenilmesi iyi oldu ts bu maçı kazandığı takdirde 4.sıraya kadar yükselecek bunun bilincinde hareket etmeliler,son zamanlarda şikecilerin ts'nin evinde şansları iyi tutuyo inşallah bu defa tutmaz..........

Geri
Üst Alt