STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Trabzon şu dandik fener'den bari puan alsın.

özer ortasahaya yardım etsin de bi poka yarasın bari.colman gibi satıcı bi adam var ortasahada.bütün pasları fenere giden..olcan fenerbahçesine karşı yine yatışlarda olur.yusuf ve henriqe bişeyler yapabilir.

Bekir-Kadlec ikilisinin olduğu bir savunmaya karşı etkili olmaları gerekir.

Protestonuzu maç bittikten sonra yapın başlatmayın ya, takımı strese sokmayın

Fenerbahçe'li oyuncular maç öncesi soyunma odasında ısınıyor.

BiYayeTCAAEdrj7.jpg

Mustafa Akbas ve Özer Hurmaci kim ya? Trabzonspor kendine büyük falan demesin bu adamlar ne böyle.

Trabzonspor'da Bamba ve Kadir sakat, Zokora-Malouda-Janko kadro disi, Emre Güral ise kalp sorunu nedeniyle kadroda yok. Önemli eksikler var.

Trabzonspor şu an ligin en zayıf takımlarından hacı abi. Artık iman gücü ,laz damarı, tuzlu peynirin etkisi devreye girerse bu maçtan puan çıkarırlar. Aksi halde hezimet kaçınılmaz ..

Bizim takimi deplasman icin ancak Fenerin bir Trabzon yenilgisi pohpohlar. O da muamma. Ben anlamiyorum arkadas, sampiyonluk gitmemis. Fazlasiyla sansin var, evinde Fener ile oynayacaksin,puan farki sadece 3-6 arasi. Bu sizi ateslemiyorsa deplasmanda artik bende bilmiyorum baska neyin olmasi lazim.

Trabzonun su cikan 11 i birakin feneri kimseyi yenemez. Ozerle falan olmaz bu isler. Zaten trabzonun seyircisi trabzonu frenlemekten baska bir ise yaramiyor. Tahminime gore sikeciler senenin en kolay deplasmanina cikacaklar.

ilk yarı bitecek 10 sayımız var. Bir noktadan sonra sıkıyor.

Bu ilk 11le zor kazanirlar... Trabzonda çok önemli eksikler var.

Su Henrique'yi kimse sevmez etmez ama cok kolay adam gecebilen bir oyuncu. Second striker olarak oynatabilseler güzel olur da kadroda Emre Güral ve Janko yok. Su Adrian'i niye yedek bekletiyorsa her hoca TS'de.. Adrian'in ölüsü Trabzon'da rahat oynar, cok klas adam Trabzon'a göre. Olcan bu mac cosar insallah. Bosingwa'dan asist bekliyorum.

Geri
Üst Alt