STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

fener yönetiminin ve hacıosmanoğlunun 1 haftadır birbirinden saçma insanları kin ve nefrete sürükleyen yorumlarından dolayı bu akşam insanlar sahaya kinlerini kusmaya gelmiş ve hem fenerin hemde federasyonun istediği olmuştur. Fener en zor deplasmanlarının birinide elini kolunu sallaya sallaya 3-0 hükmen kazanmış oldu. Bu trabzon taraftarı tam bir salaklar topluluğu.

Bir de Fenerli taraftarlar olsa sahada... Düsünmek bile istemiyorum.

beyler noldu bi anlattin

Sent from my iPhone using Tapatalk

fb adına mükemmel bir gün ceza almadan sakatlık vermeden ts deplasmanı 3 golle 3 puan ersun yanala şampiyon belli 2.lik için oynasınlar lafını yediremedikya rezil ruhsuz deplasman futbolu ile başka birşey demiyorum tek isteğim arenaya gömün 5 6 7 allah ne verdiyse atın gazımı alırsınız ayriyetten çoğu taraftarında gazını almış olursunuz

Şampiyon 2013/2014 Sezonun ilk haftasından beri belli siz neyin derdindesiniz

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Trabzonspor taraftarının yaptığı doğru olmasa bile bunun tek sorumlusu adaleti sağlamayanlardadır.

Adaleti sağlamadığın zsman gün gelir birileri adaleti kendi imkanları ile sağlamaya calışır. Bunlar olacağa belikydi hata dahada kötüye gide bilirdi

Bu maçı kaldığı yerden oynatacak TFF yok. Yaz 3 puan..

hiç olmazsa bir beraberlik çıkar diyordum ama hayal görüyormuşum:dejection: gene kendi işimizi kendimiz görecez her zamanki gibi tşk Trabzon:005:

KZPN5k.jpg

Geri
Üst Alt