STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Düşünün ; Evinize hırsız giriyor, siz de dövmeye falan kalkıyorsunuz. Yargı hırsızı haklı buluyor.. Tabi işin esprisi.

Açıkçası maçın oynanması daha doğrusu taraftarın maçın oynanmasını engellememesi gerekirdi.

Ancak Tahrik edici unsurlar olsada Fenerlilerin zaten en büyük silahının bu olduğu asla unutulmamalıydı.

1000969_10151952618750689_346301402_n.jpg

Melo 'ya etmediğini bırakmadınız hadi bu hareket içinde aynılarını söyleyin şimdi.....

Son senelerde tatil oldu mu hükmen oluyor.Bkz. Urfa-1461,Bjk-Biz

Küfürlü konuşan, konudan çıkan şikayet edilecektir.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Tekrarlanma gibi ihtimal yok bence hukmen kazandı fener kendi isimizi kendimiz gorucez ve bjk nin celme takmasini bekliycez

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aksihar

biz

bjk

fener kaybetse kaybetse bunlardan kaybeder

başka yerde oynanır seyırcısız.

sahaya taraftar falan girmedi.

ts hukmen karara ölümüne itiraz etmeli öyle saçmalık mı olur ya. yllardır oyuncularımızın kafası patlatıldı ses bombaları atıldı kadıkoyde duraklamadı bile maçlar.

bukadar zavallı olmamalı ts.

1000969_10151952618750689_346301402_n.jpg

Melo 'ya etmediğini bırakmadınız hadi bu hareket içinde aynılarını söylesinler şimdi....

Pusuda bekliyolar kaçmak için inşAllah kaçamdan volkan emre caner trabzonluların arasında kalır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamların maç, puan falan umurlarında değildi. Sadece taşkınlık için gittiler stada.

Trabzon taraftarin tepkisine sasiranlar, evine hirsiz girdimmi cay, kahveylemi karsilar merak ediyorum.

Be kardeşim, biz size her türlü desteği verdik. Sizin yaptığınız ise Fenere hükmen maçı vermek.

Teşekkürler Trabzon... :ka10:

Trabzon kümede düşebilir kadroları leş seyircide giderse arkalarında

Bunlara Arenada cok ama cok pis koymak artik FARZ oldu. Söyle analarini aglatalim bizim macta. Ben yüksek bir skor istemiyorum, yeterki bunlari orada ezerek yenelim. Hic bir sans birakmadan kafalarini koparalim o macta.

bari verdiniz üc puani o feneri trabzondan cikarmayin tekme tokat dövün..

Geri
Üst Alt