Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.534
- 417
- 1.878
Trabzonspor'luların küfretmesine, sahaya onu bunu atmasına neden şaşırıyosunuz ki ? Hanginiz evinize giren HIRSIZA çay ikram edersiniz . . .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonspor'luların küfretmesine, sahaya onu bunu atmasına neden şaşırıyosunuz ki ? Hanginiz evinize giren HIRSIZA çay ikram edersiniz . . .
trabzonspor taraftarının yaptıklarını sakın kimse onamasın. futbola ve insanlığa sığmaz. haklı ve hakkı olan bir meselede böyle yapmaları doğru değil. o kaya parçası hangi insana denk gelse Allah muhafaza öldürürdü. bu hiç sevmediğimiz bir takımın nefret ettiğimiz bir futbolcusu da olsa. o insan ve saygı duyulmalı. bir Galatasaray aşığı ve taraftarı olarak yapılanları asla kabul etmiyorum...
![]()
Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk
Maç öncesi, maçta olanlar ve maç sonrası yaşananlar.. polisler yaralanıyor, ortalık yangın yerine dönmüş durumda.. Hakem Bülent Yıldırım çoook ama çok gec kaldı maçı tatil etmek için.
Yaşananlardan HOO en buyuk sorumludur. Aylardır verdiği demeçlerle, ahlaksız ifadelerle bu taraftarı bu hale getirmiştir.
bende 4 yıldır trabzonda yaşıyorum renkdaş biz 2011 şampiyonu trabzon diye pankart açıyoruz dediğim gibi "geçen hafta" 15 kişi Gs formalı 1 çocuğun üstüne çullandılar görsen öyle demezdin.
Ulan şu Ahmet Çakar'ı boğasım geliyor ne diyor bu gerzek!
Ulan şu Ahmet Çakar'ı boğasım geliyor ne diyor bu gerzek!
Beyaz TV'Deki yorumlara bakınca bu işin siyasetle alakası olduğunu düşünmeye başladım..
Belki Antep birsey yapar Fenere karsi.
2 Hafta sonra Fener Antep Deplasmana gidiyor...