STSL 13/14 H:24 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Tatil Edildi | 10 Mart

Trabzonspor'luların küfretmesine, sahaya onu bunu atmasına neden şaşırıyosunuz ki ? Hanginiz evinize giren HIRSIZA çay ikram edersiniz . . .

trabzonspor taraftarının yaptıklarını sakın kimse onamasın. futbola ve insanlığa sığmaz. haklı ve hakkı olan bir meselede böyle yapmaları doğru değil. o kaya parçası hangi insana denk gelse Allah muhafaza öldürürdü. bu hiç sevmediğimiz bir takımın nefret ettiğimiz bir futbolcusu da olsa. o insan ve saygı duyulmalı. bir Galatasaray aşığı ve taraftarı olarak yapılanları asla kabul etmiyorum...

O kaya parçası ayı volkan ve şerefsiz emreye denk gelip öldürseydi gram üzülmezdim.

by7a3u4y.jpg

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk

Feyk. Sıradan bir adamın bile 20bin takipçisi var. Bunun 19bin...

Bu olayda hükümete karşı operasyon oldu böylece helal olsun la :D

Maç öncesi, maçta olanlar ve maç sonrası yaşananlar.. polisler yaralanıyor, ortalık yangın yerine dönmüş durumda.. Hakem Bülent Yıldırım çoook ama çok gec kaldı maçı tatil etmek için.

Yaşananlardan HOO en buyuk sorumludur. Aylardır verdiği demeçlerle, ahlaksız ifadelerle bu taraftarı bu hale getirmiştir.

Yaşananlardan hoo sorumludur he canım hee... azizciğin- federasyon, medya, ayı volkan, emre , caner masum değil mi canım..

bende 4 yıldır trabzonda yaşıyorum renkdaş biz 2011 şampiyonu trabzon diye pankart açıyoruz dediğim gibi "geçen hafta" 15 kişi Gs formalı 1 çocuğun üstüne çullandılar görsen öyle demezdin.

Bilmiyorum. Bir sürü tranbzonlu tanıyorum. Ben tanıdıklarım hepsi hemen farklı düşünüyor

Sevmeyende var tabiki ama onlar ile Galatasarayı konuşa biliyorsun bir çekilde

ama fener deyince kuduruyorlar hemen. Arada fark demiyorum, muthiş nefret farkı var.

O 15 kişi 1 Galatasaraylı değilde fenerli olsaydı trabzonun merkezinde asarlardı herhalde

Belki Antep birsey yapar Fenere karsi.

2 Hafta sonra Fener Antep Deplasmana gidiyor...

Geri
Üst Alt