STSL 13/14 H:25 | Fenerbahçe 2-1 Kayseri Erciyesspor | MS | 16 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 maç 8 puan

bizle bjk yense bile çok zor

Bakalım GG'nin hakemi itmesini konuşacaklar mı ?

o degilde cakarin lafi aklima geldi birden, fener "cift haneli" sampiyon olur demisti!

imkansizdi bizim takim sagolsun bunu basardi ;)

rahat olun sampion olacaz

uefa bunlari 3 lig birden düserecek

Kayseri maçında sonuç ne olursa olsun.Farklı galip gelsek bile bazı ruhsuzları ıslıklasın taraftar.Yok öyle içeride geleni gideni yen deplasmanda ruhsuz ruhsuz sahada dolaş.Islıklamayan taraftarda ben taraftarım diye gezinmesin ortalıkta.Şu şerefsizlere şampiyonluğu verecekler göz göre göre.Ruhsuzlarrrrrrrrr başarıya mı doydunuz?

9 maç 8 puan

bizle bjk yense bile çok zor

bjk ile biz yense ne olacak yahu puanlar eşit olsa ne olacak herşeyi geçtim ? her deplasman sonrası 2 2 ekle yine fb şampiyon doymuş ve pili bitmiş ruhsuzları göndermezsek seneye şikeciler 4.yıldızı takar bu yaz çok önemli çok !!

STSL 13/14 H:25 | Kardemir Karabükspor 0-0 Galatasaray | M.S | 14 Mart

Neyse sıkmayalım kendimizi olursak oluruz 2 senedir zaten sampiyon oluyoruz. Sampiyonlar ligine gidersek bizim icin sampiyonluk kadar onemli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk ile biz yense ne olacak yahu puanlar eşit olsa ne olacak herşeyi geçtim ? her deplasman sonrası 2 2 ekle yine fb şampiyon doymuş ve pili bitmiş ruhsuzları göndermezsek seneye şikeciler 4.yıldızı takar bu yaz çok önemli çok !!

onu diyorum zaten yensek bile çok zor deplasmanda kazanamadıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt