STSL 13/14 H:3 | Beşiktaş 2-0 Gaziantepspor | M.S | 1 Eylül

beşiktaş geçen seneki beşiktaş değil bu maçı kazanır gibi geliyor ama ciddi bir deplasman maçına hala çıkmadı biz 2 tane deplasman gibi deplasmana çıktık 2 puan aldık normal sonuç ama sürpriz puan kayıpları yapmamamız gerekir kendi sahamızda

Hic aksiyon yok herhalde macta. Kimse birsey yazmiyor da

Atmaca gibi Galatasaray ın haftalar sonra oynanacak maçtan puan kaybetmesini beyleyen yavşaklar var.

Bursa şampiyon olduğu sene bu iki şikeci takımı da halletmişti.eziklere kadıköyde 3 tane yerleştirmiş seslerini kesmişti.

Bak diyeceklerimi iyi dinle çıldır sonra

Biz bu oyunla ilk 5 te zor bitiririz beşiktaşla fener de şampiyonluğa gider.Ve üstelik siz ciğeri 5 para etmezler ben doğruları söylüyorum takımı eleştiriyorum diye benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz.Yani itler istedi diye gökten kemik yağmaz.Çıldır şimdi.

itler istedi diye gökten kemik yağmaz.

İste bu dogru berkay istedi diye gökten kemik pardon Galatasaray puan kaybedecek değil.

Tapatalk ile gönderildi.

Bak diyeceklerimi iyi dinle çıldır sonra

Biz bu oyunla ilk 5 te zor bitiririz beşiktaşla fener de şampiyonluğa gider.Ve üstelik siz ciğeri 5 para etmezler ben doğruları söylüyorum takımı eleştiriyorum diye benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz.Yani itler istedi diye gökten kemik yağmaz.Çıldır şimdi.

:happy::2aloh1: çok abartıyorsun beşiktaş şampiyonluğa falan oynamaz ne kadar kötü olsakta rakibimiz yok bu ligde.

Bi tane iyi santrafor olsa BJK baya iyi durumda olur, defans fln idare edersin

Almeida ne kaçırdı be..

attılar,fatih hoca milli takımdan el salla el salla

Geri
Üst Alt