Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Ersun Yanal şimdi şampiyonluğun tartışmasız 1 numaralı takımıyız der
Ersun yanal, ersun yanal tartışılamaz da dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersun Yanal şimdi şampiyonluğun tartışmasız 1 numaralı takımıyız der
bizim futbolcular izlesinde utansın biraz fener eskişehir maçında kötü oynadı ama mücadele etti bu maçtada mücadele ediyor holmen ilk 10 dakikada yaptığı koşuyu bizimkiler yarım saate koşuyor 2 sene üstüste şampiyon olduk diye bu kadarda ciddiyetsizlik olmaz
fenerin anonscusu çok sağlam valla. çok etkili anons ediyor golleri.

Fenerlisin demedim, Galatasaray'lı degilsin dedim. İtiraf için tsk.
BURSASPOR ve ESKISEHIRSPOR DEPLASMANINA GITTIK MAL OLMAYIN LAN
Ergenlere ve ağzından çıkanı kulağı duymazlara laf yetiştiremem, ama oynadığımız oyun ortada hamiti al engine vur , balta desen hem kanat hem bek oynamak zorunda kalıyor,
Bursa eses deplasmanlarından çıkamadıysak takımda bir ton sorumlusu var
bizim futbolcular izlesinde utansın biraz fener eskişehir maçında kötü oynadı ama mücadele etti bu maçtada mücadele ediyor holmen ilk 10 dakikada yaptığı koşuyu bizimkiler yarım saate koşuyor 2 sene üstüste şampiyon olduk diye bu kadarda ciddiyetsizlik olmaz
İlk 5e giremeyiz fener bizden çok iyi üühhühü modunda olanların capslerini aldım 3-4 hafta sonra nasıl döneceklerini ayrı bi topik açıp sergileyeceğim
Bu berkay ile sarper'in fenerli olduğunu biliyoruzda, bu kadar da belli etmeyin arkadaş.
En azından Galatasaray'lı görüntüsü altında yapmayın.