STSL 13/14 H:3 | Fenerbahçe 5-2 Sivasspor | M.S | 31 Ağustos

Bu kadar açık oynanır mı ulan? Sivas böyle oynamaya devam ederse düşer bu yıl.

Eh ne olmus yani? Bursa evinde uyduruk bi amatör takimindan 3 yedi. Hadi onu gectim, kazanacagimiz maci göz göre göre verdik rölantiye alalim derken. Hadi olur dersin, gittin Eskisehir'e yine berabere kaldin. Sen hangi zorlu deplasmani kazanacaksin ozm?

Takim'in bu kadar rahat olmasi cok düsündürücü, birde en hazir takimiz diye uyuttular bizi.

Adamlar bize karsi sampiyonluk macina cikarmis gibi taraftariyla butunlesip hayatlarinin futbolunu oynarlarsa 7 senedir orda yenemedigimizide goz onunda bulundurursak 1 puan normal. Eskisehir keza oyle.

Konya Torku Eskisehirspor ve Sivasla biz oynasaydik en kotu 7 en fazla 9 puandaydik

fakat 5 puandayiz ve fener suan 6... onlar daha bursa eses deplasmanina gidicek.. kazanacakmi ? NAH kazanacak. kuran-i kerim carpsin kazanamayacak.

at fava.

Bu sezon ilk üç hafta içinde lider olamadık diye birden leş takım oluvermişiz. Neden her fırsatta bjk ve fb'yi bizden üstün tutuyorsunuz ki? Onlar şampiyon olsa çok daha mutlu olacak üyeler var resmen.

maç gerçekten garip. fenerbahçe bir ara çok pres yaptı koştu koşuyorda hala.. ama goller bu oyundan uzak alakasız şekilde gelişti. ilk golde sivas tam cıkmıs rakip sahaya yayılmıs top hakeme carptı ve fener kontra ataktan emenikenin vitesi arttırmasıyla kuyt a asist yaptı bomboş gol.

diğer 2 gol ise zaten kornerden biri soldan biri sağdan.. kaleci hatası defans hatası var 2 golde de..

garip geçiyor maç.

Ya Fener'in oyunu kimi ilgilendiriyor. Karsisindaki takim bir kere mal. Daha düsündürüc nokta bizim halimiz.

sike yapip da bütün dünyaya rezil olan bir takimi kiskananlar varmis, tövbe tövbe

seneye baslarken bende sampiyon oluruz gorusu hakimdi ; sonra Fener ve Besiktas men edilince artik favori degiliz diye dusundum

ama dokulmeye erken basladik , daha CL maclari gelmeden

skor icin konusmuyorum , oynadigimiz futbol pek ic acici degil

Adamlar bize karsi sampiyonluk macina cikarmis gibi taraftariyla butunlesip hayatlarinin futbolunu oynarlarsa 7 senedir orda yenemedigimizide goz onunda bulundurursak 1 puan normal. Eskisehir keza oyle.

Konya Torku Eskisehirspor ve Sivasla biz oynasaydik en kotu 7 en fazla 9 puandaydik

fakat 5 puandayiz ve fener suan 6... onlar daha bursa eses deplasmanina gidicek.. kazanacakmi ? NAH kazanacak. kuran-i kerim carpsin kazanamayacak.

at fava.

:005:Bravo gercekten sizin vizyonunuzu sevsinler. Iyiki takim'in basinda sizin gibi düsünen bir hoca yok, bunu biliyorum ya rahatladim.

7 senedir yenmedigimizi göz önünde bulundurursak diyor; peh.. Iyi ozm bundan sonra hic yenmeyelim.

Bunların tek olayı lig. O yüzden çok daha zor olacak bizim için. Keşke AL'e devam etselerdi, zararları olmazdı.

bizim futbolcular izlesinde utansın biraz fener eskişehir maçında kötü oynadı ama mücadele etti bu maçtada mücadele ediyor holmen ilk 10 dakikada yaptığı koşuyu bizimkiler yarım saate koşuyor 2 sene üstüste şampiyon olduk diye bu kadarda ciddiyetsizlik olmaz

ben kuşum diye çığlık atıyor bu eleman.

benim memleketimin şerefsiz takımından bişey beklemem zaten..köpekler var başında

Sivasin kalecisi bi kere fena MAL

her yan top Tehlike...

Ya Allah aşkına şu ilk 3 başarı olur, FB süper oynuyor falan diyenlerden kaç tanesi maçı izliyor?

İzleyip de bunları yazıyorsa cidden sıkıntı var yani, kuş damgası yemek istemiyorsanız kuş beyinli mesajlar atmayın.

at fava.

Merak etme. Bak ben Eskişehirliyim. Eskişehirspor'un fenere karşı nasıl oynadığını çok iyi biliyorum. Eminim ki o maçta fener esese orada da çakar. Daha 2 yıl önce fenerden 3 yedikten 1 hafta sonra Trabzonspor ile 0-o dişe diş oyanayan eses değil miydi? Bize ayrı onlara ayrı.

Bence ilk 5 haftadaki bu fixtürü sırf bu bizim ağlak taraftar için yapmışlar. Yazılan yorumlara bak ilk 5 zormuş falan. Saçma saçma konuşmayın bizim maçtan çok siz canımı sıktınız.

maç gerçekten garip. fenerbahçe bir ara çok pres yaptı koştu koşuyorda hala.. ama goller bu oyundan uzak alakasız şekilde gelişti. ilk golde sivas tam cıkmıs rakip sahaya yayılmıs top hakeme carptı ve fener kontra ataktan emenikenin vitesi arttırmasıyla kuyt a asist yaptı bomboş gol.

diğer 2 gol ise zaten kornerden biri soldan biri sağdan.. kaleci hatası defans hatası var 2 golde de..

garip geçiyor maç.

aynen 3cü golden sonra kapatim zaten maci. bir sey anlamadim bende bu macdan.

Polliyanacılar hâlâ Eskişehir ve Bursa zor deplasman,geçen senede puan kaybettiydik diyor.Sorun şurada,ligin başlarında kaybetmedik o puanları,aralıklıydı o zorlu deplasmanlar.Şampiyonluk için seri yakalamak çok önemli.Daha ligin 5.haftasından falan 6-7 puan fark yersen,şampiyonluk hayal olur.Çünkü demoralize olursun.Diğer maçlara da sıkıntılı çıkarsın.Şuan oraya doğru son sürat gidiyoruz.Bu kibirden ve şımarıklıktan vazgeçin de gerçekleri görün artık,takım kötü,ışık vermiyor,fikstürde başlarda aleyhimize olunca krize girdik resmen.

Doğru dürüst konuş lan.Ergen senin babandır.

Yıllardır bu forumda kimin fenerli olduğunu daha ilk mesajından anlamayı öğrendik.

Geri
Üst Alt