STSL 13/14 H:3 | Fenerbahçe 5-2 Sivasspor | M.S | 31 Ağustos

TFF yabanci sinirlamasi ile ugrasacagina teknik direktörler ile ugrassin. Bu Carlos'u getirenler ve kabul edenler futbol'dan men edilmesi gerekir. Bunu basindan beri savunuyorum. Böyle kolay mi bu isler?! Evet Türkiye de öylemis demek ki.

O zaman Galatasaraylı değilsin

dmg5f.gif

hayatında tek Galatasaray deplasmanı gördüysen ben de hiçbirşey bilmiyorum :) atar yapana ergen derler ergensin işte

7 yaşındaki ilkokul çocukları gibi en ufak eleştiriye fenerlisin fenerlisin diye atılmanın başka tarifi yoktur :)

Senin yaşın kadar benim deplasmanlara gitmişliğim var.Atar gider yapan da yok.Şu şikeci pislikleri burada övmek zorundamısın arkadaş?Git bunu antu'da yap.Burada milletin asabını bozma.

TFF yabanci sinirlamasi ile ugrasacagina teknik direktörler ile ugrassin. Bu Carlos'u getirenler ve kabul edenler futbol'dan men edilmesi gerekir. Bunu basindan beri savunuyorum. Böyle kolay mi bu isler?! Evet Türkiye de öylemis demek ki.

Turkiye yi tanitmakmis onun isi, oyle diyorlar, buyuk reklam ve marka oluyormus Turk futbolu icin :happy:

Bizde ilk 3 hafta bu şikeciler gibi erciyes konya sivas vs oynasa idik bambaşka şeyler konuşulurdu anormal bi durum yok paniğe de gerek yok.

memleketimin şerefsiz takımı,köpekleri başında güzel top oynuyo.reziller,bu sene küme düşerler

Adamlar ilk kez geldi attilar, demek böyle kolaymis ama Sivas cikmak istemiyor ki hücum'a.

Eleştiriyi kabullanemeyen fanatik ergenlerle dolu, şimdi kalkıp takımı eleştirsem boca juniorslusun diyecekler :D

şikeci köpek takım çıkmasaydın iyiydi sahaya,köpeklerin takımı sivas.memleketimin takımı olduğuna utanıyorum

Bu stoper Ümit kim Allah aşkına ya adamın her hareketi ofsayt Murat Akça neden oynamıyor

Geri
Üst Alt