STSL 13/14 H:3 | Fenerbahçe 5-2 Sivasspor | M.S | 31 Ağustos

Ya bu Fb çok iyi oynuyor (Benfica maçından beri izlediğim en iyi FB) ya da Sivaslılar'a "durumlar zaten kötü, maça asılmayın." denmiş. Bu kadar salak defans hattı olamaz yaaa...

fd_111.jpg

brumaya boş oyuncu demenden belli,senin ömründe uzun olmaz bu forumda

ya arkadaşım ne demek forumda ömrün uzun olmaz ben kendi düşüncemi söylüyorum bizim takımın oynadığı oyundan memnunmusun sen kimse bana zor deplasman demesin bu bursa vojvodina denen takımdan 3 yedi biz cl de gruptan nasıl çıkacağız ha şunada adım gibi eminim biz bu ligde şampiyon oluruz ama rahat rahat olmak varken neden stres içinde şampiyon olmaya çalışırız anlamış değilim

bizi eleştirin ama şu feneri övmeyin bari. eskişehere pozisyonu yok. mücadele etmek zaten zorunlu bişey. iyi oynamadigimiz dedigimiz eskişehire bizim 5 pozisyonumuz var.

ben feneri övmüyorum ama kuyt olsun webo olsun çok hırslılar bizde birisi taç kullanmadığı zaman bile trip yapıyor biri oyundan çıkar trip yapar biri oynayamaz trip yapar biri arkadaşım oynamıyor der trip yapıyor hepsi bir hava

bu ntvsporda olan spiker. fenerli oldugunu belli ediyor. tipe gel ya fener pozisyon bulunca:D

Sol taraf resmen maçı satıyor arkadaş..He he Emenike gibi bir adam bile Ferrari hızıyla geçiyor orayı. Gerisini siz düşünün..

ya arkadaşım ne demek forumda ömrün uzun olmaz ben kendi düşüncemi söylüyorum bizim takımın oynadığı oyundan memnunmusun sen kimse bana zor deplasman demesin bu bursa vojvodina denen takımdan 3 yedi biz cl de gruptan nasıl çıkacağız ha şunada adım gibi eminim biz bu ligde şampiyon oluruz ama rahat rahat olmak varken neden stres içinde şampiyon olmaya çalışırız anlamış değilim

Rahat rahat şampiyon yapmıyorlar çünkü, başlığı altında konuştuğumuz maçı verebiliriz örnek olarak. Ne güzel cümleydi; Futbol borsada değil arsada güzeldir.

Bu başkanlar bu federasyon olduğu sürece fenerin her galibiyeti şüphelidir.

Gerçekten ilginç.Kadıköy de aziz istafa seslerinin olduğu taraftarın galyana geldiği gün fener şike kardeşlerine şov yapıyor.

Sanırım dünyanın en iyi takımının Fener olduğuna sonunda ikna oldunuz .

Allah belanı versin Lig Tv. Spiker sesi duyuyoruz sadece, taraftar sesi bu kadar mı kısılır yawww.. 3 büyüklerin maçlarında genelde böyle 3 haftadır. Maç izleme zevki bırakmıyorlar insanda...

Geri
Üst Alt