STSL 13/14 H:33 | Fenerbahçe 4-0 Kardemir Karabükspor | M.S | 9 Mayıs

Merhaba...

Kağıt olayı hoş bir gönderme. Bence böyle bakmalıyız, yukarıda da yazmışsınız Gs'de CL ile ilgili gönderme yapabilir, bu da gayet esprili olur. Neticede Gs'li oyunculara küfür edilmiyor, hakarette bulunulmuyor.

Aşırı kuş beyinlilikten ötürü ihracını talep ediyorum. Saygılar..

Gayet normal bir gönderme, malzeme verilince biz de kullanıyoruz

sampiyonu tebrik ediyorum. cimbom'luya bu yakisir zaten.

Yaw neresi malzeme ben anlamadım adamın taktiği böyle her tdnin taktiği vardır.

Bunun neresi malzeme o zaman bizde haşortmanlı gibi asık suratla kadıköye çıksaydık

Beyinleri çalışmadığı için yaratıcı olamıyorlar

Vay be ersun'da katıksız sanayi çocuğu çıktı.

Şikeci kurabiyeler.

BlueTapatalk

Haydaaaa :asd:

İlk defa işe yarar bir şey yapmışlar aferin ilerleme var .Ya UEFA sopasıyla olur ya da başka bir rezaletle ama yaptıkları soytarılıklar asla yanlarına kalmadı ,bunlar da kalmayacak.Yakında zırlayacak bir konu bulurlar, devam etsinler böyle .

Bunu aylar önce yapmalıydılar tabi yalaka başkanları erteledi durdu. Şimdi olması gereken oldu. Uefa eli mahkum şampiyonluğu vermek zorundalar.

Yarın kağıtlara ''şike ahlaksızlıktır'' yazıp dolaştırmanın zamanı geldi beyler @Galatasaray SK @ Trabzonspor

BnNzmMCCAAA3VYa.jpg

Merhaba...

Kağıt olayı hoş bir gönderme. Bence böyle bakmalıyız, yukarıda da yazmışsınız Gs'de CL ile ilgili gönderme yapabilir, bu da gayet esprili olur. Neticede Gs'li oyunculara küfür edilmiyor, hakarette bulunulmuyor.

Madem çok takılıyorsun foruma, dünden beri buraya koyulan videolarda futbolcularınızın zamanında futbolcularımıza ettikleri camiaya ettikleri küfürleri görmüşsündür. (Gördün)

Şimdi burada gelip en azından şunu yapmadılar gibi laflar edip biz temiziz biz safız ayakları yapma. ne mok olduğunuzu sen de biliyorsun.

Ne değişti? Ben TS'ye gram güvenmiyorum. Taraftarı da dahil..

Çok şey değişir herkes demiyor muydu tff bişey yapmaz diye. Hacıosmanoğlu da hükümetin emriyle bu süreci uefaya taşıtmadı en azından süre kazandırdı. Uefa buna kayıtsız kalamaz. Mecburen kararları gözden geçirin diyecekler herkes bunu bekliyordu zaten.

Adamlar şampiyon olmuş hala bize gönderme peşindeler. Artık nasıl koyduysak. Kanser gibiyiz valla. Heriflerin kanına işledik :D

Mancini bundan sonra benden 100% destek alir...Hadi Roberto,Sampiyon yap bizi. Zor da olsa Mancini bu saaten sonra bizden destek almasi lazim.

Galatasaray Taraftari Mancini istifa diyor,Fenerbahce sahada Manciniye gönderme yapiyor. Böyle bir rezilik yok.

valla bizimkilerin yerinde olsam trabzonnan birge pazar gunu kontra yapa biliriz, sikeyle ilgili kagiza bir seyler yazib gonderme yapa bilirler

Geri
Üst Alt